Sakal-ı Şerif Batman'da Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Sakal-ı Şerif Batman'da Büyük İlgi Gördü

Batman Müftülüğü Tarafından Organize Edilen 'Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri' Kapsamında Batman'a Getirilen Peygamber Efendimiz'in (S.a.v.) Sakal-ı Şerif'i Büyük İlgi Gördü.

19.04.2007 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Müftülüğü tarafından organize edilen 'Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri' kapsamında Batman'a getirilen Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) Sakal-ı Şerif'i büyük ilgi gördü.

'Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri' kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Batman'da sergilenen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) Sakal-ı Şerif'i, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Selahaddin-i Eyyubi Vakfı ve Müftülük tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında Batman'a getirilen Sakal-ı Şerif'i görmek için binlerce kişi, Turgut Özal Bulvarı'ndaki çadıra akın etti.

Geçen yıl Batman'da sergilenen Sakal-ı Şerif'i 110 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl hedeflerinin 170 bin kişi olduğunu ifade eden vakıf yöneticileri, etkinlikler kapsamında 3 gün boyunca serginin açık kalacağını belirtti.

Bugün ve yarın yapılacak etkinliklerde 19.30-23.00 saatleri arasında Tillo İlahi Grubu'nun konseri ve havai fişek gösterileri de yapılacak. Binlerce kişinin akın ettiği çadırda bazı vatandaşların dua ederek, gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Çadırı ziyaret eden konuklara tulumba tatlısı ikram edildi.

(MŞY-EST-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakal-ı Şerif Batman'da Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement