Sakallı, Yılın İlçe Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika
Yerel

Sakallı, Yılın İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Sakallı, Yılın İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, “Odunpazarı Akıllı Bisiklet Projesi” ile “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

02.03.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Odunpazarı Akıllı Bisiklet Projesi" ile "Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

'Güzel bir Türkiye' hayaliyle hayata geçirilen Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri, İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 6'ncısı gerçekleşen ve geniş katılıma sahne olan törende, 2013 yılının en başarılı vali ve belediye başkanları ödüllendirildi. Türkiye'nin birçok noktasından valilerin, belediye başkanlarının kendi kentleri için hayata geçirdikleri projeler, uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. 9 kategoride yarışan projeleri titizlikle değerlendiren jüri üyeleri, zorlu elemelerden sonra 29 projeyi ödüle layık gördü.

"Odunpazarı Akıllı Bisiklet Projesi" ile Kent İçi Ulaşım Kategorisi'nde "Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" seçilen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına ödülü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsa Akgül aldı.

Törende, Kutlu Payaslı'nın yönettiği ve ödül alan valiler ile belediye başkanlarından oluşan özel bir koro sahne aldı. Valiler, belediye başkanları, milletvekilleri, bürokratlar, akademisyenler ve basın mensuplarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 500 davetlinin katıldığı törenin sunuculuğunu haber ekranlarının deneyimli ismi Remziye Demirkol yaptı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakallı, Yılın İlçe Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement