Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçin İlk Aday Adayı CHP'den Ecevit Keleş Oldu - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçin İlk Aday Adayı CHP'den Ecevit Keleş Oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçin İlk Aday Adayı CHP\'den Ecevit Keleş Oldu

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.2011 yılındaki milletvekili seçimlerinde CHP'nin 7.Sıra adayı olan ve daha sonra...

10.07.2013 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

2011 yılındaki milletvekili seçimlerinde CHP'nin 7. Sıra adayı olan ve daha sonra CHP Sakarya İl Başkanlığına seçilen Ecevit Keleş 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'nin Sakarya Büyükşehir Belediye aday adayı olduğunu açıkladı. Keleş'in toplantısında Milletvekili Engin Özkoç, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından da çok sayıda partili eşlik etti.

14 aydır yürüttüğü İl Başkanlığında Sakarya'nın her köşesini adım adım gezme fırsatı bulduğunu anlatan Keleş, "Tüm bunları yaparken, il örgütümüzle, ilçe örgütlerimizle, kadın kolları, gençlik kolları, belde örgütleri, köy örgütleri ile muazzam bir dayanışma içinde el ele çalıştık. Bugün teşkilatlarımızla ve Milletvekilimizin katıldığı bir toplantı ile istişare ederek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmam kararlaştırıldı. 14 aylık il başkanlığım döneminde elimizden geleni yaptık. Bugün herkes CHP'nin AKP'nin çok gerisinde olduğunu söylemesine rağmen, CHP'nin içindeki o devrimci ruh 2014'te bizimle dalga geçenlerle dalga geçecektir. Bugün buralara geldiysek örgütlerimiz sayesinde geldik. Hiçbir zaman örgütlerimizi arka planda tutmadık. CHP'nin bayrağını Büyükşehir'e dikerken de örgütlerimizin sayesinde olacak" dedi.

Konuşmasına Ecevit Keleş'e "Hayırlı olsun" diyerek başlayan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise, "Bugün Yerel yönetimlerle ilgili çalışmalarımıza başladık. İlk aday adayımızı da buradan açıkladık. Biz CHP olarak tüm Sakarya'yı kucaklayacak adaylar çıkaracağız. Tüm örgüt ve teşkilatlarımızla birlikte ilçe başkanlarımız da aday olacaklar" dedi.

Özkoç yaptığı konuşmasının ardından partililerle el ele vererek birliktelik mesajı verdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçin İlk Aday Adayı CHP'den Ecevit Keleş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement