Sakarya Büyükşehir'den Çocuklar İçin 530 Park - Son Dakika
Yaşam

Sakarya Büyükşehir'den Çocuklar İçin 530 Park

Sakarya Büyükşehir\'den Çocuklar İçin 530 Park

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, şehrin muhtelif yerlerinde inşa edilen çocuk oyun grupları ve spor alanları hakkında açıklamalarda bulundu.

07.01.2019 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, şehrin muhtelif yerlerinde inşa edilen çocuk oyun grupları ve spor alanları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, sağlıklı bir gelecek için çalışmaların süreceğini belirtti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yeni yaşam alanları, temalı parklar ve çocuk oyun alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği çocuklarımız büyürken topraktan temasları kesilmesin diye Büyükşehir Belediyesi olarak 530 çocuk oyun grubunu miniklerimize armağan ettik. İnteraktif oyun elemanlarıyla donattığımız parklarımızda çocukların fiziksel aktivitelerini arttırmayı hedefliyoruz. Oyun alanlarının geniş mekanlar üzerine kuruyoruz. Böylece çocuklar gruplar halinde güvenli bir şekilde birbirleri ile etkileşimleri kesilmeden oyun kurabilecekler" dedi.

Karamehmetoğlu, "Daire Başkanlığımız şehre kazandırılan yaşam alanlarında düzenli olarak parkların onarım ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor. Yenikent Parkta gerçekleştirdiğimiz oyun elemanları yenilemesi ile 2-5 yaş ve 5-12 yaştaki çocukların rahatça oynayabileceği alanlar oluşturduk. Sakarya Park ve KentPark'ta da gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları neticesinde 2-5 yaş ve 5-12 yaş aralığındaki çocuklara daha güvenli bir oyun alanı sağladık. Şehrimizin farklı bölgelerine 41 fitness alanı inşa ederek yetişkinler için spor imkanı sağladık. Sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımız sürecek" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sakarya Büyükşehir'den Çocuklar İçin 530 Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement