Sakarya'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin tutuklu sayısı 3'e yükseldi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin tutuklu sayısı 3'e yükseldi

Sakarya\'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin tutuklu sayısı 3\'e yükseldi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki eğlence mekanı önünde bir kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 1 şüpheli daha tutuklandı.

01.02.2023 13:08  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki eğlence mekanı önünde bir kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 1 şüpheli daha tutuklandı.

Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir eğlence mekanı önünde 17 Aralık'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan ve hakkında gözaltı kararı bulunan şüpheli N.C, hastanedeki tedavisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Böylece soruşturma kapsamında tutuklanan kişi sayısı 3 oldu.

- Olayın geçmişi

Sakarya'da 17 Aralık 2022'de iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Toykar (21), M.Ş, C.Y, N.C, B.G, İ.K. ve T.K. silahla yaralanmıştı. Yaralılardan Toykar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak gruplar halinde adli makamlara sevk edilen 22 şüpheliden 2'si tutuklanmış, 6'sı adli kontrol şartıyla olmak üzere 20 zanlı serbest bırakılmıştı.

Adapazarı Belediyesi zabıta ekipleri, olayın yaşandığı eğlence mekanının yanı sıra ve kavgaya karışan diğer grubun sahibi olduğu eğlence mekanını da mühürlemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin tutuklu sayısı 3'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement