Sakarya'da maske takmayanlar 3 gün karantinada kalacak, 10 kitap okuyacak - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da maske takmayanlar 3 gün karantinada kalacak, 10 kitap okuyacak

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın da katılımıyla gerçekleştirilen maske denetimlerinde bir ilke imza atıldı. Denetimlerde maske takmayan 65 kişiye 58 bin 500 TL cezai işlem uygulanırken, kişilere 3 gün karantinada kalma zorunluluğu ve en az 10 kitap okuma cezası da kesildi.

10.09.2020 21:25  Güncelleme: 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da yeni tip koronavirüs tedbirlerini ihlal eden 65 kişi, para cezası ödemenin yanı sıra 3 gün karantinada kalacak ve en az 10 kitap okuyacak.

İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan genelge sonrasında Sakarya genelinde gün boyunca koronavirüs tedbirleri kapsamında maske denetimleri gerçekleştirildi. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın da katıldığı il merkezi ve 16 ilçede yapılan denetimler kapsamında ilginç bir ceza yöntemine imza atıldı. Denetimlerde 58 bin 500 TL cezai işlem uygulanan 65 kişiye 3 gün karantinada kalma zorunluluğu ve en az 10 kitap okuma cezası da getirildi.

Öte yandan, Vali Kaldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tedbirler ve denetimleri sıkı bir şekilde uygulamaya devam edeceklerini duyurdu.

Sakarya'da maske takmayanlar 3 gün karantinada kalacak, 10 kitap okuyacak
Sakarya\'da maske takmayanlar 3 gün karantinada kalacak, 10 kitap okuyacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da maske takmayanlar 3 gün karantinada kalacak, 10 kitap okuyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • rs: Zorla açık havada Maskenın kanuni hiç bir dayanagı yoktur bu konuda yargı kararları vardır Hatta dünya pek çok doktor maskenin virüsü yaydıgını takan insanı daha çok hasta ettigini açıklamıştır.!! İsvecte Danımarkada maske yasaklanmıştr geçtigimiz ay . ülkemiz Bu uygulamadan acilen vazgeçilmelidir artık halkı yaşatki devlet yaşasın burası bir Hukuk devletidir çin'de yaşamıyoruz. 1 3 Yanıtla Dalton: Zaten bu cezalar var diye bizde ölüm az hasta az İspanya İtalya hergun 10 bin hasta niye cikiyo zqnnediyon çok bilmis 1 1 hg: seni kitap okumakta kurtarmayabilir 1 1 Sana ansiklopedi verilmeli : Sen takma boşver sen o dinlediğin hikayeleri pardon bilim adamlarını dinle 0 1
  • Mert: Böyle bir ceza ancak bu ülkede olur. 1 0 Yanıtla
  • Hanso: Psikopatlarin powertrip yolculugu 0 1 Yanıtla
  • bankacı: kaç tane kitap okuduğunu kim denetleyecek? yazılı mı yapılacak sonra ? 1 0 Yanıtla
  • Ahmet: Millete kitap okuma cezası verirseniz bu millete okumayısevdiremezsiniz.Çahil kalır 1 0 Yanıtla
  • End: Sokağa çıkma yasağı gelmezse vatandaş bildiğini okumaya devam eder 0 1 Yanıtla
  • As: Sen nerenin malısın acabaaa maske takmak zararmıs boş beyinli seni 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement