Sakarya'da Öğretmenler Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Öğretmenler Günü Etkinlikleri

Sakarya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

25.11.2017 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Söğütlü Belediyesi ilçede geleneksel hale getirilen emekli öğretmenler buluşması düzenledi.

Bir restoranda gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Söğütlü'de ikamet eden yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yapmış emekli öğretmenler katıldı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, burada yaptığı konuşmada, en zor şartlarda bile ülkenin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Ülkenin her bir köşesinde, hayatların en aktif çağlarını çocukları aydınlatmak için harcayan öğretmenlerle bir araya gelmenin mutluluk ve gurur verici olduğunu ifade eden Genç,"Çocuklarımızın kültürümüze ve ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz." dedi.

Program sonunda emekli öğretmenlere günü anısına çeşitli hediyeler verildi.

Hendek

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek'te görev yapan öğretmenleri yemekte ağırladı.

Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu'nda verilen yemekte öğretmenler adına konuşan İmam Hatip Lisesi öğretmeni Kadir Bilgiç, "Bugünler hepimizin ailece bir arada olduğumuz güzel günlerdir. Bugünü bizlere sağlayan Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun." dedi.

Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan da öğretmenliğin anlamı çok büyük olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Fedakarlık, sabır, sevgi, bilgi, tarafsızlık ve güvenilirlik ister. O yüzden öğretmenlik çok değerli ve kutsal bir meslektir. Geceyi düzenleyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye teşekkür eder,tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım."

Yemeğe Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan daire müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Öğretmenler Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement