Sakarya'da pompalı tüfekle 3 kişinin yaralanmasına neden olan şüpheliye adli kontrol - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da pompalı tüfekle 3 kişinin yaralanmasına neden olan şüpheliye adli kontrol

Sakarya\'da pompalı tüfekle 3 kişinin yaralanmasına neden olan şüpheliye adli kontrol

Sakarya'da tartıştığı kişiye pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliye adli kontrol tedbirleri uygulandı.

10.06.2022 16:00  Güncelleme: 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da tartıştığı kişiye pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliye adli kontrol tedbirleri uygulandı.

Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde gece saatlerinde tartıştığı F.Ç'ye pompalı tüfekle atış açması sonucu F.Ç. ile o sırada bölgede bulunan E.Ç. (22) ve A.B.K. (17) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.T.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilen M.T.T. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde gece saatlerinde M.T.T. ile F.Ç. henüz bilinmeyen nedenle tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine M.T.T'nin, yakındaki iş yerine giderek aldığı pompalı tüfekle ateş açması sonucu F.Ç. ile o sırada bölgede bulunan E.Ç. (22) ve A.B.K. (17) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Öte yandan M.T.T'nin, 5 Nisan'da Serdivan ilçesinde tapu meselesi yüzünden tartıştığı ağabeyi B.G. (65), yengesi D.G. (59) ve yeğeni T.G'yi (31) öldüren Ç.G'nin Karasu ilçesinde saklanmasına yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da pompalı tüfekle 3 kişinin yaralanmasına neden olan şüpheliye adli kontrol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement