Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

26.04.2017 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-140 Karayolu Dokurcun istikametinde ilerleyen Nihat Şanlı yönetimindeki 54 H 0377 plakalı hafif ticari araç, Şerefiye mevkisinde karşı yönden gelen Mustafa Kazan idaresindeki 06 NAR 92 plakalı tır ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle tır yoldan çıkarken hafif ticari aracın sürücüsü sıkıştı.

Sıkışan sürücü Şanlı, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Şanlı ve Kazar, Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şanlı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan D-140 Karayolu, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Öte yandan hafif ticari araç içerisinde başka bir ayakkabı bulunması üzerine, jandarma ekipleri ve vatandaşlar olay yerinin etrafında başka yaralanın olup olmadığı konusunda arama yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı
    13:48 Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü, yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.


Advertisement