Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü suyunun 41 mahalleye daha ulaştırılacağını bildirdi.

17.05.2017 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü suyunun 41 mahalleye daha ulaştırılacağını bildirdi.

Başkan Toçoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli'yi makamında ağırladı.

Altyapı çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Kaynarca ilçemiz için önemli bir projeyi hayata geçirdik. Sapanca Gölü'nün suyunu 50 kilometrelik hat ile Kaynarca'ya bağlı 41 mahalleye daha ulaştıracağız. Projemizin değeri 10 milyon lira. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kaynarcalı hemşehrilerimiz daha sağlık ve bol içme suyu ile buluşacak. Hazırlıkları devam eden yeni projeler ile de ilçemizde kollektör hattı ve atık su arıtma tesisi inşa ederek ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız."

Toçoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaynarca Belediye Başkanı Özel ise, "Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet elini ilçemizde hissediyoruz. Altyapı anlamında Sapanca'nın suyu 41 mahallemize ulaşıyor. Diğer başlıklarda da önemli yatırımlar ilçemizde hayat bulacak." şeklinde konuştu.

"Gençlik Haftası Masa Tenisi Turnuvası"

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlediği "Gençlik Haftası Masa Tenisi Turnuvası" sona erdi.

Müsabakalar sonrasında genç kızlar kategorisinde Cemre Giray birinci, Serap Balcı ikinci, Muhsine Kocabey üçüncü, Sevde Reçber dördüncü oldu. Genç erkeklerde Aziz Kırdar birinci, Abdülhamit İlhan ikinci, Emirhan Çolak üçüncü, Ensar Atmaca dördüncü oldu.

Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara madalyaları, masa tenisi hakemleri ve diğer yöneticiler takdim etti.

Tahta araba yarışları

Adapazarı Şehit Ahmet Akyol İlkokulu'nda tahta araba yarışları düzenlendi.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmaya, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Tekin Ateş, yaptığı açıklamada, geleneksel çocuk oyunlarını canlandırmaya çalıştıklarını belirtti.

Ateş, "70'li yıllarda çocukların en gözde oyuncaklarından biri olan bilyeli arabaların günümüz çocuklarına da kazandırmaya gayret ediyoruz. Eğitimin en önemli paydaşı olan aile, çocuk ve öğretmeni ortak bir paydada buluşturarak daha nitelikli bir zaman geçiriyoruz." diye konuştu.

Yarış sonunda dereceye girenlere ödül verildi.

Hendek Belediyesi personeline sağlık taraması

Hendek Belediyesi, tüm işçi ve memur personelini sağlık taramasından geçirdi.

Personele ait sağlık hizmetleri ile ilgili olarak yıllık periyodik sağlık kontrolü çerçevesinde, akciğer filmi, kan testi, işitme testi ve göz muayenesi yapıldı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sağlıklı personel demek verimli hizmet demektir. Bizim için önce personelimizin sağlığı gelir. Onlar sağlıklı olsun ki, sağlıklı hizmet versinler. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir." dedi.

İlhan Kocaarslan TÜVASAŞ'ta göreve başladı

Prof. Dr. İlhan Kocaarslan, Türkiye Vagon Sanayi A.Ş'de (TÜVASAŞ) göreve başladı.

Resmi gazetede yayımlanan üçlü kararname ile TÜVASAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Kocaarslan, üst düzey yöneticiler tarafından karşılandı.

Kocaarslan'ın ilk iş gününde, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Genel Müdür Yardımcısı Murat Kavak, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Korkmaz Koçer, Özel Kalem Müdürü Haluk Atik ve fabrikanın üst düzey yöneticileri ile tanışma toplantısı düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement