Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetim Kurulu (SYKD), Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

04.08.2017 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetim Kurulu (SYKD), Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

SYKD Başkanı Necmettin Kırık, ziyarette Vali Balkanlıoğlu'na çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Balkanlıoğlu ise, sivil toplum kuruluşlarının ülkeye ve kente katkı sağladığını ifade ederek SYKD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kırık, Balkanlıoğlu'na üzerinde derneğin logosunun bulunduğu Türkmen Kefiyesi hediye etti.

Kente yeni parklar yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Kemal Can Karslı, kentin dört bir yanına kazandırılacak yeni parklar için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Kısa süre önce parkların yenilenmesi ile ilgili ihaleye çıktıklarını ve ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Karslı, şunları kaydetti:

"Şehrimizin dört bir yanında hayata geçireceğimiz yeni parklar için kısa süre önce ihaleye çıkmıştık. Hemen çalışmalarımızı başlattık. Yenikentpark'ta çocukların ilgisini çekecek, kendilerini geliştirmelerini sağlayacak oyun gruplarımızı yerleştirdik. Taraklı'da planladığımız parkı inşa ederek ilçemize kazandırdık. Geyve'nin Esenköy, Çayköy ve Akıncı mahallelerine parklarımızı kurduk. İhale kapsamında yer alan diğer bölgelerde de hizmetlerimizi en kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Daha yeşil, parklarıyla tüm Türkiye'ye örnek olan, vatandaşların parklarında buluştuğu bir Sakarya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement