Fabrika patlamasında annesinin acı haberini vatani görevi sırasında öğrendi - Son Dakika
3.Sayfa

Fabrika patlamasında annesinin acı haberini vatani görevi sırasında öğrendi

Hava fişek patlamasında annesinin öldüğünü vatani görevi sırasında öğrenen gencin sözleri yürekleri dağladı. Olayı askerdeyken öğrenen acılı genç, "Annemle kahvaltı yapmak istemiştik ama nasip olmadı" dedi.

04.07.2020 12:42  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlamada kayıplar aranmaya devam ederken acı bir haber de annesini kaybeden gence gitti. Hatay'da vatani görevini yerine getirdiği sırada olayı öğrenen acılı gencin ifadeleri yürekleri sızlattı. 2 ayı kaldığını söyleyen genç, "annemle kahvaltı yapmak istemiştik ama nasip olmadı" dedi.

"YEMEK YERKEN PATLAMAYI GÖRDÜM"

Patlamada ölen Havva Çelik'in Hatay'da askerlik yapan oğlu Ogün Çelik ise, "Yemek yerken patlamayı gördüm, babamı aradım ve durumu sordum ama cevap vermedi. Askere giden herkes geride bıraktığı ailesine bir şey olması korkusunu yaşar ama ben böyle bir şey beklemiyordum tabii. 2 ayım kalmıştı, annemle kahvaltı yapmak istemiştik ama nasip olmadı." diye konuştu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma tüm yönleriyle sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında sorumlu müdür ile 2 ustabaşı hakkında gözaltı kararı verildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan 3 şüpheli, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

4 İŞÇİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alan üzerine kurulu havai fişek fabrikasında dün saat 11.15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi yaralanmış, 3 kişinin de kayıp olduğu bildirilmişti.

Fabrika patlamasında annesinin acı haberini vatani görevi sırasında öğrendi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Fabrika patlamasında annesinin acı haberini vatani görevi sırasında öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferhat : Anne bu sözün bittiği yer..Ana demek can demek. Ana demek yoldaş demek, Ana demek sığınacak güvenilir tek liman demek. Yiğidim ne desek boş. ALLAH sabırlar versin. Mekânı cennet olsun. RABBİM tüm günahlarını Hz MUHAMMED MUSTAFA nın yüzü suyu hürmetine affetsin inşallah. RABBİM merhametiyle muamele etsin inşallah. Acın acımızdır hepimizin başı sağolsun 0 0 Yanıtla

Advertisement