Sakarya Polisi Yaptıkları Uygulamada 12 Suçluyu Yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Sakarya Polisi Yaptıkları Uygulamada 12 Suçluyu Yakaladı

Sakarya polisi yaptıkları uygulamada 12 suçluyu yakaladıSAKARYA - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin suçlulardan uzak durmasına yönelik yaptıkları uygulamada çeşitli suçlardan aranan 12 suçlu yakalanırken, kayıp olarak aranan bir kişi de polis ekiplerince bulundu.

17.04.2019 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya polisi yaptıkları uygulamada 12 suçluyu yakaladı

SAKARYA - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin suçlulardan uzak durmasına yönelik yaptıkları uygulamada çeşitli suçlardan aranan 12 suçlu yakalanırken, kayıp olarak aranan bir kişi de polis ekiplerince bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilköğretim, orta öğretim ve üniversite cağındaki çocuk ve gençlerin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile asayiş suçlarından uzak tutularak korunmaları amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler 196 okul önü ve çevresi, 42 park, 47 internet salonu 29 kahvehane, 16 iddia bayi ile, 115 umuma açık yerde uygulama yaptı. Uygulamalarda toplam 2 bin 107 kişiye Genel Bilgi Toplama yapıldı. Yapılan GBT'de hırsızlık suçundan 4 yıl 7 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan O.O. isimli şahıs ile, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs yakalanırken, kayıp olarak aranan 1 şahıs bulundu.

Şahısların yapılan üst aramalarında ise 1 kişinin üzerinde 1,1 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri, 240'ı okul servis aracını denetlerken, bunlardan evrak ve donanımları eksik olan 8 araca cezai işlem uyguladığı belirtildi.

Sakarya Polisi Yaptıkları Uygulamada 12 Suçluyu Yakaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sakarya Polisi Yaptıkları Uygulamada 12 Suçluyu Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement