Sakarya Trafik Uygulamasında Ceza Kesilen Sürücü: "Bilgi Havadan, Dronedan Geldi" - Son Dakika
Güncel

Sakarya Trafik Uygulamasında Ceza Kesilen Sürücü: "Bilgi Havadan, Dronedan Geldi"

Sakarya trafik uygulamasında ceza kesilen sürücü: "Bilgi havadan, dronedan geldi"SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda polis tarafından drone'lu trafik uygulamasında ceza yiyen bir sürücü, bilginin drondan geldiğini söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi.

16.10.2018 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya trafik uygulamasında ceza kesilen sürücü: "Bilgi havadan, dronedan geldi"

SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda polis tarafından drone'lu trafik uygulamasında ceza yiyen bir sürücü, bilginin drondan geldiğini söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Erenler ilçesi D-100 Karayolu Bekirpaşa mevkiinde drone'lu trafik uygulaması yapıldı. Uygulamada, seyir halinde cep telefonu kullanma, emniyet kemeri kullanımı, hatalı sollama, şerit ihlali, kırmızı ışık ihlali, hatalı U dönüşü gibi kural ihlalleri nedeniyle çok sayıda sürücüye trafik cezası kesildi. Uygulama vatandaşların taktirini kazanırken, kırmızı ışıkta geçtiği gerekçesiyle trafik cezası kesilen Muzaffer Serbest (55), yaptığı kural ihlalinin havadan drone ile tespit edildiğini söyleyerek, "Güzel bir uygulama. Keşke her ihlali tespit etseler. Ben kırmızı ışık ile sarı ışığı karıştırdım, duramadım. Bilgi havadan, drone'dan geldi" diye şaşkınlığını dile getirdi.

Ekipler, sürücülerin trafik kurallarına hassasiyetle riayet etmelerini hatırlatarak, olumlu sonuçlar aldıkları drone'lu trafik uygulamaların ileriki tarihlerde de devam edeceğini söylediler.

Sakarya Trafik Uygulamasında Ceza Kesilen Sürücü: "Bilgi Havadan, Dronedan Geldi"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya Trafik Uygulamasında Ceza Kesilen Sürücü: 'Bilgi Havadan, Dronedan Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement