Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Ziyaret

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, ağır ceza mahkeme başkanları ile Hendek Cumhuriyet Başsavcısını makamında ağırladı.

02.01.2019 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, ağır ceza mahkeme başkanları ile Hendek Cumhuriyet Başsavcısını makamında ağırladı.

Vali Nayir, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burhan Gündoğdu, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saim Köroğlu, 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, 5. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kamil Kaya, 6. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Kurar ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya'yı makamında kabul etti.

Mahkeme başkanları ve başsavcı ile bir süre sohbet eden Vali Nayir, ziyaretleri ve güzel dilekleri için kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Resmi Daireler Kampüsü içerisindeki Adalet Sarayı'na geçen Vali Nayir, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Hakan Yumuşak'a da iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Hakan Yumuşak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vali Nayir de Hakan Yumuşak'ın şahsında tüm yargı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement