Sakarya'ya Atanan Müftü Serenli'ye Veda Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sakarya'ya Atanan Müftü Serenli'ye Veda Programı Düzenlendi

Sakarya Müftülüğüne atanan Rize Müftüsü İlyas Serenli için veda programı düzenlendi.

01.01.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Müftülüğüne atanan Rize Müftüsü İlyas Serenli için veda programı düzenlendi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programa, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile müftülük çalışanları, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Vali Hacımüftüoğlu, burada yaptığı konuşmada, 27 ay boyunca birlikte çalıştığı Müftü İlyas Serenli'nin mesleği, davranış ve simasıyla örtüşmüş bir mesai arkadaşları olduğunu belirtti.

Hacımüftüoğlu, şunları ifade etti:

"Yapılan çalışmaları görünce, göreve başladığımda kendisine çizdiğimiz çizginin ne kadar doğru olduğunu hep beraber gördük. Demek ki kendisine verilen yetkiyi sorumluluğunu idrak etmiş bir vaziyette yerine getirme becerisi gösterebilen bir idarecidir. Rize halkı ve onunla beraber çalışan mesai arkadaşları böyle bir müftüyle 3 yıl geçirmiş oldukları için çok şanslıdır. Serenli'ye bundan sonraki hayatında mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum."

Müftü Serenli ise Rize'de görev yaptığı 3 yıl boyunca bir takım hizmetler yapmaya çalıştıklarını kaydederek, "Dinimize, memleketimize, milletimize ve vatanımıza hizmet etmek bizim görevimiz. Son nefesimize kadar hizmet etmeye de devam edeceğiz. Rize'de kurumlarla hiçbir sıkıntı yaşamadan kardeşçe geçindik. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yaptığımız ortak işler için de bütün temsilcilere teşekkür ediyorum. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımı ve Rizelileri asla unutmayacağım" diye konuştu.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'ya Atanan Müftü Serenli'ye Veda Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement