Sakarya Yolda Dönüş Yaparken Arkadan Gelen Spor Otomobil Çarptı 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Sakarya Yolda Dönüş Yaparken Arkadan Gelen Spor Otomobil Çarptı 1 Ölü, 2 Yaralı

Yolda dönüş yaparken arkadan gelen spor otomobil çarptı 1 ölü, 2 yaralıSAKARYA'nın Sapanca ilçesinde, evine gitmek için yolun soluna dönen 30 yaşındaki Osman Nuri Şıkkibar'ın otomobilini arkadan hızla gelen spor otomobil biçti.

09.09.2018 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolda dönüş yaparken arkadan gelen spor otomobil çarptı 1 ölü, 2 yaralı

SAKARYA'nın Sapanca ilçesinde, evine gitmek için yolun soluna dönen 30 yaşındaki Osman Nuri Şıkkibar'ın otomobilini arkadan hızla gelen spor otomobil biçti. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirirken, spor otomobildeki 2 kişi yaralandı. Mahalle halkı sık sık yaşanan kazalara tepki göstererek yolu bir süre ulaşıma kapattı.

Kaza gece saatlerinde, Kurtköy Mahallesi Sapanca Şehit Cevdet Koç Caddesi'nde meydana geldi. Mahallede bulunan evine giden Osman Nuri Şıkkibar idaresindeki 54 AAZ 723 plakalı otomobil sola dönmeye çalışırken, arkadan hızla gelen Fatih C.U. yönetimindeki 41 FU 198 plakalı spor otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobilde etrafa savruldu. Kazada, Osman Nuri Şıkkıbar, Fatih C.U. ve spor otomobilde bulunan Bertun A. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralıları Sapanca İlçe Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Sapanca İlçe Hastanesi'ne kaldırılan Osman Nuri Şıkkibar yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası Kurtköy Mahallesi sakinleri caddede sık sık kazaların yaşanması ve yetkililerin bir önlem alması için Sapanca-İzmit yolunu trafiğe kapattı. Vatandaşlar, Sapanca Kaymakamı Ali Ada'nın olay yerine gelmesiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kaymakam Ada'nın en kısa sürede burada yaşanılan sıkıntının giderilmesi için gerekli birimler ile yazışmaların yapılacağının sözünü vermesinin ardından kalabalık yolu trafiğe açtı. Kaymakam Ada, Şıkkıkibar'ın evine giderek aileye başsağlığında bulundu.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yol üzerinde yavaşlayarak dönüş yapmak isteyen Şıkkibar'ın aracına spor otomobilin çarpma anı göründü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sakarya Yolda Dönüş Yaparken Arkadan Gelen Spor Otomobil Çarptı 1 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Sakarya Yolda Dönüş Yaparken Arkadan Gelen Spor Otomobil Çarptı 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement