Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Boluda Bayramlaşma Törenleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Boluda Bayramlaşma Törenleri Gerçekleştirildi

Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Boluda Bayramlaşma Törenleri Gerçekleştirildi

Kent protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma törenleri Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Boluda düzenlendi. Törenlerde konuşan vali ve milletvekilleri, bayramların birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı özel günler olduğunu vurguladılar.

21.04.2023 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Bolu'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta Polisevi'nde düzenlenen programa, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Vekili Turgut Subaşı, bayramın neşe, mutluluk, heyecan ve insani ilişkilerin gelişmesi anlamına geldiğini söyledi.

Bayramların millet olarak birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı, aynı duyguların paylaşıldığı özel günler olduğunu dile getiren Subaşı, bu günlere önem verdiklerini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da nice bayramlara birlik ve beraberlik içinde kavuşturmayı dileyerek, " Türkiye'nin 11 ilinde büyük bir felaket yaşadık. Oradaki vatandaşlarımızın artık konutları teslim edilmeye başladı. Dün itibarıyla da devletimizin bütün kurumları ve Cumhurbaşkanımız Zonguldak'a tekrar bir değer kattı. Yıllarca Türkiye'nin kömürle enerji üssü olan Zonguldak, yeni bir açılımla doğal gaz anlamında da yine Türkiye'nin enerji üssü olmak için ilk adımı atıldı. Ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise şehrin sorunlarının çözümü konusunda mücadele verdiklerini anlatarak, iyi niyetle samimi duygularla şehrin birliği, beraberliği, kalkınması, gelişmesi için ne yapılması gerekiyorsa o duyarlılığı gösterdiklerini belirtti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, bayramların çok güzel, kıymetli ve birleştirici günler olduğuna değinerek, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Daha sonra il protokolü, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karadeniz Ereğli ilçesinde de Tatoğlu Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Törene Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Niyazi Uğur, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akca, daire müdürleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Bartın

Bartın'da Millet Konağı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde Vali Vekili Uğur Karakaya, tebrikleri kabul etti.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin, daire müdür ve amirleri, siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

Daha sonra Vali Vekili Karakaya ve beraberindekiler, il Jandarma Komutanlığı, İl Garnizon Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi ile İtfaiye personelini ziyaret ederek bayramlaştı.

Sakarya

Sakarya'da kent protokolü, siyasi parti temsilcileri ve şehir sakinlerinin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesince Ormanpark'ta düzenlenen programda, Vali Vekili Ersin Emiroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, katılımcıların bayramını kutladı.

İkramların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Garnizon Komutan Vekili İstihbarat Albay Ercan Gülden, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları, gaziler ve kent sakinleri katıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında da Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, misafirleri karşılayarak bayramlarını tebrik etti.

Bayramlaşmaya, protokol üyelerinin yanı sıra iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Bolu

Bolu Valiliği tarafından Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde bayramlaşma programı düzelendi.

Programa Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Mevlüt Mertoğlu, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Haluk Saygılı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Vali Yardımcısı Damatlar, katılımcıların bayramını kutladı.

Kocaeli

Kocaeli'de 36. Geleneksel Kent Bayramlaşması gerçekleştirildi.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyince Kocaeli Kongre Merkezi'nde ortaklaşa düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Vekili Salih Bıçak, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından "buruk" bir bayram yaşandığını belirterek, katılımcıların bayramını tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da kent bayramlaşmasının Kocaeli'de bir gelenek olduğuna değinerek, farklılıkları zenginlik olarak düşünüp kardeşliğin, beraberliğin, barışın, huzurun başlı başına bir kıymet olduğunu hatırlayıp bir araya gelmeyi başardıklarını aktardı.

Büyükakın, "Sayın Valimiz şu anda Kahramanmaraş'ta. Nasip olursa ben de yarın sizleri, kentimizin her bir ferdini temsilen Hatay'da olacağım. Sizlerin selamlarını oraya götüreceğim. Bu bayram yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle maalesef biraz buruk bir bayram ama oradaki acıları dindirmek, Kocaeli'nin güzel insanlarının yüreklerinden kopup gelen yardımları oraya götürmek, onların yalnız olmadığını hissettirmek boynumuzun borcu. 1999'da biz yaşadık, Türkiye bizi yalnız bırakmadı. Şimdi de biz depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız." diye konuştu.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ise bayramların herkes için büyük anlamlar içerdiğini, kentlerin kardeşlik iklimiyle kavuştuğu özel günler olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Vekili Bıçak ve protokol üyeleri, programa katılanlarla bayramlaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, AK Parti milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, belediye başkanları, gaziler, siyasetçiler ve STK temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Boluda Bayramlaşma Törenleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı
    23:03 İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Şüphelilerin, 19 ayrı eylemde yaklaşık 6 milyon lira haksız kazanç sağladığı tespit edildi.

  • Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi
    22:54 Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi

    Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından düzenlenen 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Maximum Uniq Hall'de seyirciyle buluştu. Yazar ve yönetmen Derek Bond'un mitolojik hikayelere yer verdiği gösteri, çocukların zihnindeki canavar algısını değiştirmeyi hedefliyor. Seyirciler arasından seçilen çocuklarla interaktif bir oyun oynanan gösteride, oyuncu Ata Dirilgen çocuklara hem hikaye anlatıcısı hem de kahraman yetiştiricisi olarak eşlik ediyor. Gösterinin amacı, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve onlara cesaret vermek. İngiltere tiyatrosunun önemli ödüllerinden Olivier Ödülü'ne aday olan kukla şovu, devasa taş trol, gizemli Indrik, görkemli Griffin, tek boynuzlu at, diş perisi ve ejderha gibi birçok kukla ile çocukları fantastik hikayelerle tanıştırıyor. Gösteri, 20-23 Nisan tarihleri arasında sahnelenmeye devam edecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.


Advertisement