Sakaryalılar Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı - Son Dakika
Yaşam

Sakaryalılar Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı

Sakaryalılar Demokrasi Meydanı\'nda bayramlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı münasebetiyle Sakaryalı hemşerileriyle bir araya geldi.

20.07.2021 09:55  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı münasebetiyle Sakaryalı hemşerileriyle bir araya geldi.

Demokrasi Meydanında sabah namazı ve bayram namazı programına katılan Başkan Ekrem Yüce, daha sonra toplu bayramlaşma töreninde Sakaryalı hemşerileriyle buluştu. "Bayramlar Birlikte Güzel" sloganıyla düzenlenen program Sabah Namazı ile başladı. Namazın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Bayram namazı ile birlikte alanda bulunan vatandaşlar hep birlikte saf tuttu. Namazın bitiminden sonra toplu bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa Başkan Yüce'nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Ak, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Saski Genel Müdürü Yiğit Turan, Belpaş Genel Müdürü Osman Çelik, İl Müftüsü Hasan Basiş, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları katıldı. Bayramlaşma töreniyle program sona ererken alanda bulunan vatandaşlara namaz sonrası ikramlar dağıtıldı.

Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazını ve ilk bayramlaşmayı meydanda eda ettik.Bayramın birinci gününde hemşerilerimizle birlikte bayramı idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.Kurban Paylaşmaktır, sevgidir. Kurban Bayramımızın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Sakaryalı hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir zamanda birlik ve beraberliğin ne demek olduğunu bir kez daha bizlere göstermiş oldular. Rabbim inşallah sevdiklerinizle birlikte güzel ve sağlıklı bir bayram nasip eder. Hayırlı bayramlar Sakarya" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sakaryalılar Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı
    17:26 Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı

    Mersin'in Mut ilçesinde, hafif ticari araç ve ambulansın çarpışması sonucu araçlarda hasar oluştu. Kazada yaralanan ambulans sürücüsü başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil
    17:10 Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil

    Hüseyin, mahalle kahvesinde otururken seçimlerden sonra ne olacağının belli olmadığını söyleyen insanları izler. İsmail ve Yeter terapist Jale'nin ofisine giderek ilişkilerini düzeltmeye çalışırken İbrahim'in tartışmasıyla karşılaşırlar. Yönetmen İbrahim'in filminde oynayacak olan Burcu'nun sevgilisi Hüseyin, açık sözlülüğüyle diğer oyuncuları rahatsız eder. Mesut, zengin olma hayalleriyle iki kadınla buluşma ayarlar ancak planı istediği gibi gitmez. Çiçek'in sevgili seçimi televizyon programında değerlendirilir ve herkesi şaşırtır. Paşa, Jale'nin ailesiyle tanışırken yanlış telaffuzlarıyla Mesut'u sinirlendirir ve kafede karışıklık çıkar.

  • Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi
    17:00 Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 işçinin cenazesi toprağa verildi. İşçi ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği
    16:57 Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği

    Malatya'da Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla konteyner kentte depremzede çocuklara etkinlik düzenlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara oyun alanları kuruldu, el sanatları atölyelerinde takılar yapılarak hediye edildi. Ayrıca pamuk şeker ikramı yapıldı ve gösteriler sunuldu. Sıfır Atık Bilgi Yarışması'nda dereceye giren çocuklara ödüller verildi. Programa katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı da çocuklarla oyun oynadı.

  • 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü
    16:47 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü

    22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, Brezilya'da dang ateşi nedeniyle hayatını kaybetti. Hamileliğinin yedi ayındayken çoklu organ yetmezliğinden ölen Sofia'nın ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve takipçilerini derin bir üzüntüye boğdu. Dang ateşi vakalarının artışı, Brezilya'daki sağlık yetkililerini endişelendiriyor.

  • Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı
    16:40 Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozu etkili oldu. Araçlarının üzerlerini kaplayan çamuru gören sürücüler şaşkınlık içinde kaldı. Oto yıkama istasyonlarına akın eden sürücüler, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu. Uzmanlar, bahar döneminde görülen toz taşınımının tarım alanları için faydalı olduğunu vurgularken, bahar alerjisi veya solunum rahatsızlığı olanların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

  • Gaziantep'te minibüsle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
    16:31 Gaziantep'te minibüsle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüsle otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücüler, sağlık ekipleri tarafından Nurdağı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu
    16:24 İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu

    İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı Sahili'nde, denizin bir kısmı çöp birikintileriyle kaplandı. Pet şişe, poşet ve diğer çöplerin suyun üzerinde kaldığı görüldü. Vatandaşların yürüyüş yaptığı ve bisiklet sürdüğü sahildeki çöp birikintisi cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Bozkurt Belediyesi Sebze Pazarında İftar Programı Düzenledi
    16:23 Bozkurt Belediyesi Sebze Pazarında İftar Programı Düzenledi

    Bozkurt Belediyesi, binlerce kişinin katılımıyla sebze pazarında iftar programı düzenledi. İftar yemeği sonrası semazen gösterisi, Karagöz ve Hacivat Gölge oyunu, ve illüzyon gösterileri yapıldı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmada birlikte unutulmaz bir akşam yaşadıklarını belirtti.


Advertisement