Sakaryaspor Teknik Direktörü Yıldırım ve futbolcular Altınküre Lisesi'nin konuğu oldu - Son Dakika
Güncel

Sakaryaspor Teknik Direktörü Yıldırım ve futbolcular Altınküre Lisesi'nin konuğu oldu

Sakaryaspor Teknik Direktörü Yıldırım ve futbolcular Altınküre Lisesi\'nin konuğu oldu

SAKARYA (İHA) – Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve futbolcuları Altınküre Lisesinde düzenlenen konferansa katıldı.

06.03.2020 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA (İHA) – Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve futbolcuları Altınküre Lisesinde düzenlenen konferansa katıldı.

Altınküre okulları Fen ve Anadolu Lisesi tarafından "Gelenekselleşmiş Akademi Günleri" başlığı altında düzenlenen konferansların bu haftaki konuğu Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve futbolcular Oğuz Çalışkan, Hasan Bilal, Canberk Ömer Özdemir ve Azad Filiz oldu. Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Asaf Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya, Asaf Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Aktaş, Altınküre Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ümmü Gülsüm Aslan, Müdür Yardımcısı Talip Aydın ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinliğin başında oğlunun da Altınküre Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi olduğunu söyleyen Şaban Yıldırım burada olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim

Etkinliğe katılan öğrencilere futbolun bir aşk olduğunu söyleyen Şaban Yıldırım, "Küçük yaşlarda insanlar futbolcu olmaya karar veriyor. Ben futbolcu olmak dışında başka bir meslek düşünmedim. Çok çalışmanız gerekiyor. A takıma çıkmak için çok zor süreçlerden geçiyorsunuz. Çıktıktan sonra da bu süreç devam ediyor daha başarılı olmak için çalışıyorsunuz. Bu süreçlerde çok şey öğrenebilirsiniz ve hayata karşı sürekli bir mücadele içinde oluyorsunuz. Futbol ve futbolculuk ayrı bir zorluğu olan bir alandır. Üzerinizde her zaman bir baskı var ve bu baskıyı idare etmek, yönetmek ve başarılı olmak sizin elinizde. Bu meslek benim çocukluk hayalimdi ve hayallerime ulaştım" dedi.

Kocaelispor maçı unutulmaz bir anı oldu

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Sakaryaspor ve Kocaelispor arasındaki rekabetin futbol kariyeri boyunca unutulmaz bir an olduğunu söyledi. Yıldırım, "5-1'lik skorla tamamlanan Sakaryaspor-Kocaelispor maçında 4-1'lik skordan sonra Kocaelispor'un kendi kalesine attığı golü hayatım boyunca unutmak mümkün olmayacak. Bir oyuncumu oyuna sokacağım sıra bir anda santra oldu. Ne olduğunu anlayamadım ve yanımdakilere sordum. Kendi kalelerine gol atmışlar. Daha sonra bunun nedenini maçtan sonra yapılan basın toplantısında öğrendim. Kocaeli şehrinin plakası skor tabelası olmuş. Kendi taraftarı bu skorla şehre geri gelmeyin demiş ve onlarda kendi kalesine gol atmış. Bu durum futbol hayatım boyunca yaşadığım en enteresan anılardan biri oldu" diye konuştu.

Sakaryaspor şampiyon olacak

Öğrencilerden gelen bir soru üzerine Sakaryaspor'un bu sezon şampiyon olacağına inandığını ve ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını dile getiren Yıldırım, "Sakaryaspor oyuncuları kendinden emin ve şampiyonluk için mücadele ediyor. Taraftarımızın da desteğini arkamızda hissediyoruz. Tatangalar eskiden olduğu gibi bu takımla daha çok kenetlenmeli. Onların desteğiyle biz bu sene şampiyon olacağız. Bu şehri sevindirerek eski günlerine dönmesini sağlayacağız. Bu takımın ve bu şehrin hak ettiği yer süper lig olduğunu çok iyi biliyoruz ve sadece bunun olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinlik, Asaf Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya'nın, Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ile oyuncularına çiçek ve hediye takdiminin ardından sonra erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakaryaspor Teknik Direktörü Yıldırım ve futbolcular Altınküre Lisesi'nin konuğu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement