Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu - Son Dakika
Spor

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu

Türk futbolunun efsane kulüpleri arasında yer alan TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Olağan Genel Kurulu yapıldı. Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ve Cevat Ekşi'nin başkanlık için yarıştığı seçimde kazanan, 278 delegenin 158'inin oyunu alan Ekşi oldu.

16.08.2020 22:25  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu'nda 42. başkanını seçti. Sakaryaspor'un kongresinde iki liste yarıştı. Uğur Akkuş Sakaryaspor'a ilk etapta 10 milyon borcunu ödeyeceğini ve 5 milyonluk bir yatırımla yola çıkacaklarını söyledi. Başkan Adayı Cevat Ekşi ise şehrin güç birliği listesiyle ekonomik sorunları çözeceklerini ifade etti.

Konuşmalar ve kongre devam ederken yaşanan gerginliğin ardından oy verme işlemine geçildi. Kongre, oyların sayılmasıyla birlikte sona erdi. 278 delegenin oy kullandığı kongrede 158 oy alan Cevat Ekşi başkanlığa seçilirken Bülent Uygun'un başkan adayı Uğur Akkuş ise 118 oy alabildi. Kullanılan oylardan ikisi geçersiz sayılırken, Sakaryaspor'un yeni başkanı Cevat Ekşi oldu.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu

"CAN BEDENDE OLDUĞU SÜRECE İLELEBET DEVAM EDECEK"

Sakarya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sakarya Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu'nda, delegelerin kullandığı oylar sonucunda Cevat Ekşi takımın yeni başkanı seçildi.

Ekşi, oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti.

Genel kurulda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını belirterek, "Sakaryaspor tarifi imkansız bir sevdadır. Sakaryasporumuza olan aşkımız, sevdamız, muhabbetimiz her daim var olacak. Ortaokul çağlarımdan bugüne kadar yeşil ve siyaha olan sevdam her zaman devam etmiş ve bu can bu bedende olduğu sürece ilelebet devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu

"ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERİ GÖRECEĞİZ"

Sakaryaspor'un hiçbir zaman sahipsiz, mağdur veya muhtaç olmadığını vurgulayan Yüce, şunları kaydetti:

"Sakaryaspor kendi gururuyla, onuruyla, kimliğiyle hep var oldu ve var olmaya devam edecek. Sevgiye, kardeşliğe ve desteğe ihtiyacımız vardır. Bu zamana kadar bu desteği, kardeşliği ve sevgiyi hissettik. Bundan sonra da kardeşliğimiz devam edecek. İnanıyorum ki Sakaryaspor çok daha güzel günleri görecek."

Yüce, başkan seçilen Cevat Ekşi ve yönetimine başarı diledi.

Ebru Şallı\'nın eşi Uğur Akkuş\'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor\'un yeni başkanı oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un da katıldığı seçimde Cevat Ekşi, Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sakaryalı: süper lig de olup Sakarya spor gibi ateşli taraftarı olmayan Sakarya gibi stadı olmayan bir çok kulüp var .futbol şehri Sakarya nın süper ligde olmaması Türk futbolu adına üzücü. başkan seçimine gelecek olursa 30 milyon borç dan bahsediliyor ve 10 milyon bir hafta yatması gerekiyor. transfer içinde ilk etap da 5 milyon kadar bütçe gerekiyor. cevat bey de bu para varmı yok varsa da koyamaz .gelir varmı yok . belediye nin futbola karıştırılmaması gerekiyor belediyenin amacı hizmet etmek. 1 1 Yanıtla
  • Ali durmaz: İşleri çok zor bu yönetimin, taraftar çok tepkili, şampiyonluk tan başka çaresi yok.5 milyon transfer dosyası var,takım dağılmış durumda elde 9 futbolcu sayısı var,yeni hoca,yeni futbolcu alınacak 8 milyon transfer için lazım,vergi ve SSK borçları var,ilk beş haftada durum belli olur olumsuzlukta istifa çağrıları dahada yükselecek işin zor eksi 1 0 Yanıtla

Advertisement