Saki Çimen Mask Live Music Club'da! - Son Dakika
Güncel

Saki Çimen Mask Live Music Club'da!

Saki Çimen Mask Live Music Club\'da!

Enstrümantal müziğin genç yeteneği Saki Çimen 14 Mart'ta Mask Live Music Club'da!

06.03.2012 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son enstrümantal albümü "Rast-Gele" ile "Daha fazla sanat, daha fazla eğlence" diyen başarılı piyano sanatçısı ve besteci Saki Çimen; 14 Mart 2012, Çarşamba akşamı saat 22:00'de Mask Live Music Club'da sevenleriyle buluşuyor!

Saki Çimen'in 2010 yılında çıkardığı enstrümantal albümü; albüme adını veren çıkış parçası "Rast-Gele"nin, piyanoda Saki Çimen, bateride Cem Yılmaz, cümbüşte Sırrı Süreyya Önder, bağlamada Nebil Özgentürk, yaylı tamburda Cahit Berkay, bas gitarda Erdem Akakçe ve saksafonda Kürşat Başar'dan oluşan orkestrasıyla büyük yankı uyandırmıştı. "Rast-Gele" ile dinleyenler için "Doğu ve Batı" arasında bir geçit oluşturup, müzikal değişimleri yaşatmayı ve dinleyicinin her bir parça içine kendi sözlerini katabilmesini önemseyen Saki Çimen; aynı zamanda Mazlum Çimen ile birlikte "Yanlış Zaman Yolcuları", "Ateşin Düştüğü Yer", "Ezo Gelin", "Hanımın Çiftliği" gibi bazı sinema ve dizi müzikleri de hazırladı.

Kendisi gibi müzisyen olan Mazlum Çimen'in oğlu, ünlü ozan Nesimi Çimen'in torunu olan Saki Çimen'in yaratıcılığında, yeteneğinde ve genç yaşına rağmen hayata geçirdiği çalışmalarında, müzisyen bir aileden geliyor olmasının da etkisi büyük.

Başarılı müzisyen, İstanbul sentezi yaşatan, "eski-yeni", "Doğu-Batı", "alaturka ve modern"in tüm tınıları hissettiren bestelerini; 14 Mart 2012, Çarşamba akşamı saat 22:00'de Mask Live Music Club'da dinleyicileriyle paylaşacak. Konserin biletleri Biletix'ten ve mekanın gişesinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saki Çimen Mask Live Music Club'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement