Sakin Şehir'de Edebi Günler Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Sakin Şehir'de Edebi Günler Devam Etti

Sakin Şehir\'de Edebi Günler Devam Etti

Sakin Şehir Seferihisar'da düzenlenen Edebi Günler, Murat Gülsoy-Ayfer Tunç ve Cezmi Ersöz'le devam etti.

25.06.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakin Şehir Seferihisar'da düzenlenen Edebi Günler, Murat Gülsoy- Ayfer Tunç ve Cezmi Ersöz'le devam etti.

Seferihisar'da edebiyat rüzgarı esmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü yazar ve şairlerin sevenleriyle bir araya geldiği etkinliğin üçüncü gününde Murat Gülsoy-Ayfer Tunç atölye çalışması gerçekleştirirken, Cezmi Ersöz de Kaleiçi'nde sahneye çıktı.

22 Haziran Cumartesi günü Murathan Mungan'ın açılış konuşması, Bejan Matur'un şiirleri ve Pınar Kür'ün atölye çalışmasıyla başlayan Seferihisar Edebiyat Günleri, 24 Haziran Pazartesi günü Murat Gülsoy ve Ayfer Tunç'un atölye çalışması ve Cezmi Ersöz'ün şiir gecesiyle devam etti. Atölye çalışmasında Gülsoy ve Tunç atölyeye katılanlarla yazarlık deneyimleri, teknikleri hakkında bilgiler verirken birlikte denemeler yaptı. Akşam Sığacık Kaleiçi'nde düzenlenen şiir gecesinin konuğu ise Cezmi Ersöz oldu. Ersöz şiirlerini seslendirdiği ve anılarını paylaştığı gecede Kaleiçi'ni dolduranlara keyifli bir akşam yaşattı. Gece Gurup Teos'un şarkılarıyla tamamlandı.

Yazarlık Atölyeleri İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank-Neslihan Acu ve Latife Tekin'le devam edecek. Şiir geceleri ise tarih ve deniz kokusunun iç içe olduğu Sığacık Kaleiçi'nde sırasıyla Cezmi Ersöz, Haluk Şahin- Orhan Alkaya, Mehmet Yaşın-Gonca Özmen, Küçük İskender ile devam edecek. Şiir gecelerini Gurup Teos şarkılarıyla renklendirecek. Final gecesinde Mehtap Meral ve Gurup Trio'da sahneye çıkacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakin Şehir'de Edebi Günler Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement