Salda Gölü'nde Farkındalık Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Salda Gölü'nde Farkındalık Yürüyüşü

Salda Gölü\'nde Farkındalık Yürüyüşü

Burdur'da sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak ve sporun önemine dikkati çekmek amacıyla kent protokolü, Salda Gölü kıyısında yürüyüş gerçekleştirdi.

03.04.2017 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak ve sporun önemine dikkati çekmek amacıyla kent protokolü, Salda Gölü kıyısında yürüyüş gerçekleştirdi.

Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, " Türkiye'nin Maldivleri" olarak isim yapmış ve Burdur'un önemli turizm değerlerinden olan ünlü Salda Gölü kıyısında kent protokolü Burdur Valisi Şerif Yılmaz öncülüğünde yürüyüş yaptı.

Hareketli yaşama teşvik kapsamında düzenlenen etkinliğe çok sayıda kurum müdürü katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Burdur Valisi Şerif Yılmaz, günlük yaşam içinde spor ve hareketli yaşamın gitgide azaldığını belirtti.

Buna bağlı olarak insanların sağlık problemleri yaşadığını belirten Yılmaz, "Hareketten gün geçtikçe uzaklaşan bireyler olarak, spora ve hareketli yaşama dikkati çekmek için kurum müdürlerimizle beraber geniş bir alanda Salda Gölü'nün eşsiz manzarası eşliğinde yürüyüş yaptık. Yaptığımız yürüyüş kurum müdürlerinin kaynaşması ve birlikteliği artırmak açısından da önemli. Yeni göreve başlayan arkadaşlarımızın da birbirlerini tanıması açısından kurumlar arasındaki koordinasyonun daha sağlıklı ve verimli olması açısından mesai dışında da bu tarz etkinliklerle birlikte olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, sporun insan yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, hareketli yaşamın yayılmasına öncülük etmeleri gerektiğini ve bu tarz etkinliklerin farkındalık oluşması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Salda Gölü'nde Farkındalık Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement