Salih Uçan, As Roma'ya İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

Salih Uçan, As Roma'ya İmzayı Attı

Salih Uçan, As Roma\'ya İmzayı Attı

Fenerbahçeli oyuncu Salih Uçan AS Roma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

07.07.2014 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli oyuncu Salih Uçan AS Roma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Dün akşamüstü Roma'ya gelen Uçan bu sabah sağlık kontrolünden geçti. Salih Uçan bu akşam ise 4,75 milyon Euro karşılığında AS Roma takımına 2 yıllık imzayı attı. Sözleşmeye göre Roma kulübü 2 yıl sonunda Salih Uçan'ın bonservisini 11 milyon Euro karşılığında alma hakkını elinde bulunduruyor. Salih Uçan'ın Roma kulübünden alacağı ücret açıklanmazken, başka bir kulübe de kiralanmayacağı öğrenildi.

İmza sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Salih Uçan, "Roma ile anlaştım. Başta Fenerbahçe Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere Roma'da Sabati ve hocam Rudi Garcia'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aziz başkanıma da bana bu fırsatı verdiği için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Salih Uçan bu akşam İstanbul'a geri dönecek ve 15 Temmuz'da Roma'ya gelerek yeni takımı ile ilk antrenmana çıkacak.

AS Roma'nın Trigoria tesislerine girerken Roma taraftarları ile fotoğraf çektiren Galatasaray eski kalecisi Morgan de Sanctis ise yeni transfer Salih Uçan için Türkçe olarak "hoş gelmiş" ve "başarılar" dedi.

Salih'in yanı sıra Roma'nın Chelsea'den yeni transferi Ashley Cole de tesislere geldi. Tesisler önünde yeni transferleri bekleyen Nicole isimli bir taraftar Salih Uçan için, "Salih'in bazı videolarını izledim, iyi bir oyuncu. Bu sezon 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için oynama şansı bulacaktır" derken, Flavia isimli başka bir taraftar ise, "De Rossi için iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Nasıl olduğunu ve taraftarlarla arasının nasıl olduğunu merak ettiğimiz için buraya geldik" yorumunda bulundu. - ROMA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Salih Uçan, As Roma'ya İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement