Salih Uçan: "Fenerbahçe'de Kalsaydım..." - Son Dakika
Spor

Salih Uçan: "Fenerbahçe'de Kalsaydım..."

Salih Uçan: "Fenerbahçe\'de Kalsaydım..."

Sezon başında Fenerbahçe'den Empoli'ye transfer olan Salih Uçan, İtalya'da açıklamalarda bulundu. Salih Uçan, ''Fenerbahçe'de kalmış olsaydım daha çok para kazanacaktım ama benim için önemli olan para değil" ifadelerini kullandı.

26.10.2018 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A takımlarından Empoli forması giyen Türk futbolcu Salih Uçan, İtalya basınına röportaj verdi.
Empoli'deki ilk golünü geçen hafta atan Salih, "Geçen hafta attığım gol çok önemliydi. Çünkü o maçta kaybetmeyi hak etmemiştik. Kaybetseydik çok üzülecektik. Uzun süre saha dışında kalınca moraliniz ve kendinize güveniniz azalıyor. Ancak şu anda her şey benim için çok iyi. Takıma yardımcı olmak için buradayım. Herkes gibi ben de sürekli oynamak istiyorum. Bunun kolay olmadığını da biliyorum çünkü Empoli'de çok iyi oyuncular var." diye konuştu.
"Tek problemim insanların ismimi yanlış telafuz etmesi"
Kendi kariyeri hakkında da konuşan Türk futbolcu, " Türkiye'de 6 numara olarak oynamaya başladım. Defansın önünde oynuyordum. Ardından Fenerbahçe'de orta sahanın ortasında oynadım. Roma'ya transfer olduğumda işler yolunda gitmedi. Ama kolay da değildi. 20 yaşındaydım ve takımda Pjanic, de Rossi, Nainggolan, Keita, Strootman ve Predes vardı. Empoli'ye transfer olduğum için çok mutluyum. Açık söylemem gerekirse burada tek problemim insanların ismimi yanlış telafuz etmesi. Sahada herkes bana 'Salts' diyor. Bana seslendiklerini anlamam zaman alıyor." dedi.
"Fenerbahçe'de kalmış olsaydım..."

Futbolda önemli olanın para olmadığını belirten Salih Uçan, "Fenerbahçe'de kalmış olsaydım daha çok para kazanacaktım ama benim için önemli olan para değil.Empoli belki kağıt üzerinde küçük bir takım olarak gözüküyor ama hiç küçük değil." sözlerini kullandı.

"Saçlarımı kestim çünkü..."

Son olarak saçını kestirmesi hakkında konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Saçlarımı kestim çünkü herkes bana çocuk gibi gözüktüğümü söylüyordu. Beni ikna ettiler. Saçımı kestikten sonra insanlar bana daha yakışıklı olduğumu söylediler." şeklinde konuştu. (Sporx)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Salih Uçan: 'Fenerbahçe'de Kalsaydım...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement