Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Sungur."Taraftar Derneğimizin Bazı Üyelerini Daha Aklıselim... - Son Dakika
Yerel

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Sungur."Taraftar Derneğimizin Bazı Üyelerini Daha Aklıselim...

"Taraftar derneğimizin bazı üyelerini daha aklıselim düşünmeye davet ediyoruz" dedi.

08.02.2013 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur,

"Taraftar derneğimizin bazı üyelerini daha aklıselim düşünmeye davet ediyoruz" dedi.

Sungur, belediye encümen salonunda düzenlediği basın toplantısında, taraftar derneğinin bazı üyelerinin küfürlü tezahüratlarıyla kulübe ve takıma zarar verdiğini, centilmenlik dışı davranışların takıma zarar verdiğini ifade etti.

Sungur, şunları kaydetti:

"Biz belediye ve yönetim olarak şu anki teknik heyetin tamamen yanındayız. Herhangi bir şey bitmiş durumda değildir. Bu teknik heyetimiz, oyuncularımız bizlere öyle 'aman aman' dedirtecek bir mağlubiyet almış da değillerdir. Şampiyonluğa giden bir takımı, bu tür centilmenlik dışı davranışlarla, şampiyonluktan etmek üzere bir yarışa girmemeleri için taraftarlarımızı, taraftar derneğimizin bazı üyelerini daha aklıselim düşünmeye davet ediyoruz."

Kulüp olarak bundan sonraki deplasman maçlarına otobüs kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili bir karar alınmadığını kaydeden Sungur, buna önümüzdeki günlerde karar vereceklerini kaydetti.

Kulüp Başkanı Gürsel Tuncer ise Salihli Belediyespor taraftarının beklentilerin çok yüksek olduğunu, bunu anlayışla karşıladıklarını belirterek,

"Ancak son iki maçta şansız bir şekilde sahadan beraberlikle ayrılmamız sonucu demokratik tepki sınırını aşan bazı 45.5 Taraftar Derneği üyelerinin davranışlarına bir anlam veremiyoruz. 2-0'lık mağlubiyetten beraberliği yakalayan futbol takımımıza dernek üyelerinin olumlu tezahüratları olsaydı belki de maçı galip bitirecektik" dedi.

Muhabir: Çetin Karabıyık/ Ali Korkmaz

Yayıncı: Tolga Albay - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Sungur.'Taraftar Derneğimizin Bazı Üyelerini Daha Aklıselim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement