Salihli'de, Arkas Mesaisi - Son Dakika
Spor

Salihli'de, Arkas Mesaisi

Salihli\'de, Arkas Mesaisi

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda konuk olacağı Arkasspor maçı hazırlıklarına Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde devam ediyor.

02.11.2017 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 6'ıncı haftasında deplasmanda konuk olacağı Arkasspor maçı hazırlıklarına Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde devam ediyor.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu'nda Manisa'yı Alaşehir Belediyespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ile birlikte temsil eden Salihli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı İzmir ekiplerinden Arkasspor maçı hazırlıklarını Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Görkem Kazan yönetiminde Atatürk Spor Salonu'nda sürdürüyor. Geride kalan 5 hafta da 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile topladığı 12 puanla 3. sırada yer alan Yeşil-beyazlı ekip, Arkasspor'u da yenerek, zirve yarışından kopmamayı hedefliyor.

Kurdukları yerli ve tecrübeli kadro ile geride kalan 5 haftada istedikleri sonuçları elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Baş Antrenör Bora Şensoy, grupta Yeşilyurt, Alaşehir Belediyespor, Gez Grup Maltepe Yalıspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yendiklerini, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ise yenildiklerini dile getirerek, bu hafta konuk olacakları Arkasspor'u yenmek istediklerini söyledi. Şensoy, yeşil-beyazlı ekip olarak galibiyetlerin devamının geleceğini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement