Salihli'de Kemerdamları ve Yeniköy arası yenilendi - Son Dakika
Güncel

Salihli'de Kemerdamları ve Yeniköy arası yenilendi

Salihli\'de Kemerdamları ve Yeniköy arası yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Kemerdamları ve Yeniköy Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan 6 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

07.09.2020 10:14  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemerdamları Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayyıldız, yol hakkındaki memnuniyetini dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Salihli İlçesi Kemerdamları ve Yeniköy Mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan 6 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Kemerdamları ve Yeniköy ve Salihli'den bu güzergahı kullanan vatandaşlar bu yoldan aynı zamanda Gölmarmara'ya da rahatlıkla ulaşabiliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı personelleri Kemerdamları Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayyıldız ile bir araya geldi. Yol yapım çalışmaları hakkında memnuniyetini paylaşan Kemerdamları Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayyıldız, hem yol hakkında bilgiler verdi, hem de emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Başkan'a Davet

Kemerdamları Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayyıldız; "Benim için bu yol bu sene sürpriz oldu. Daha önce iki yolum yapılmıştı ama bu yol programda yoktu. Ama sağ olsun Cengiz başkanım bu yolu da yaptı. Aslında bu yol kestirme sayılır. Akhisar'a Gölmarmara'ya gidenlerin de çok tercih ettiği bir yol. Yolumuzda 6 kilometrelik bir çalışma oldu. Özenli ve titiz yapılarak ince bir iş oldu. Ekipler çok güzel çalıştılar. Buradan üzüm taşıyan vatandaşlarımız da geçiyordu. Çok sıkıntılıydı bu yolu kullanmak. Her tarafı çukur içindeydi. Toz topraktan geçilmiyordu. Vatandaşlarımız bu yoldan çok memnun oldu.Cengiz Başkanımızı mahallemize davet ediyorum. Mahallem adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. İyi ki varsın Cengiz Başkanım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'de Kemerdamları ve Yeniköy arası yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement