Salihli'de TOKİ Kura Çekimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de TOKİ Kura Çekimi Yapıldı

Salihli\'de TOKİ Kura Çekimi Yapıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Salihli Belediyesi işbirliğiyle Salihli’nin Taytan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen 141 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

12.06.2015 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Salihli Belediyesi işbirliğiyle Salihli'nin Taytan Mahallesi'nde yapımı gerçekleştirilen 141 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Salihli 3. Noter denetiminde 110 adet B1 tipi 2+1 konut için başvuran 50 vatandaş ve 31 adet C tipi 3+1 konut için başvuran 9 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, "Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. Bundan bir süre önce sizlerin ilk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda 59 tane arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz. İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz. Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar 3-4 ay içerisinde teslim edilecek. Konutların her türlü alt yapısını, parkını, bahçe düzenini, yapılması gerekenleri Salihli Belediyesi olarak yapacağız" dedi.

Konuşmanın ardından 3. Noter denetiminde kura çekimi gerçekleştirildi. İlk Kura Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya tarafından çekilirken, kurada eski Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy'un çıkması salonda gülüşmelere neden oldu. Kura çekimi sırasında kimi vatandaşlar sevinirken, kimileri de üzüldü. Bir vatandaş ise, kendi çektiği kurada çıkan eve tepki gösterdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de TOKİ Kura Çekimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement