Salihli Manavlar ve Pazarcılardan Aşure İkramı - Son Dakika
Yerel

Salihli Manavlar ve Pazarcılardan Aşure İkramı

Salihli Manavlar ve Pazarcılardan Aşure İkramı

Rifat Yavaş Başkanlığı’ndaki Salihli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası yönetimi Muharrem ayı dolayısıyla Çarşamba pazarında bin 500 kişilik aşure hayrı yaptı.

02.11.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rifat Yavaş Başkanlığı'ndaki Salihli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası yönetimi Muharrem ayı dolayısıyla Çarşamba pazarında bin 500 kişilik aşure hayrı yaptı.

Aşure hayrına ise başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, esnaf odası başkanları, pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı. Müftü Nurullah Sadıç'ın yaptığı sonrası kepçeyi eline alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rifat Yavaş, vatandaşlara aşure ikram etti.

Pazarcı esnafına aşure ikram eden Başkan Kayda, esnafa hem de müjde verdi. Başkan Kayda, modern pazar yeri ve yer altı otoparkı inşaatı için yüklenici firmaya 10 Kasımda yer tesliminin yapılacağını söyledi. Başkan Kayda, inşaatın ise 1 yılda bitirileceğine vurgu yaptı.

Oda yönetimi ve üyelerin katkılarıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini vurgulayan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Yavaş ise "Bu kutsal ayda, Salihli'de zaten var olan kardeşlik ve dostluğun daha da geliştirilmesi adına aşure etkinliğini düzenledik. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, paylaşmayı bu sayede daha iyi anlıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Manavlar ve Pazarcılardan Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement