Salihli Merkezin Kaderi Değişiyor - Son Dakika
Güncel

Salihli Merkezin Kaderi Değişiyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesine düzenlediği ziyaret kapsamında ilçe merkezinde 25 milyon TL yatırım ile yürütülen 25 kilometrelik yağmursuyu hattı çalışmalarını da inceledi.

06.02.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Ergün, ilçenin yıllardır kanayan yarası olan yağmursuyu sorununu çözüme kavuşturmak için verdikleri sözü tuttuklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Başkan Ergün'ün ilçe ziyareti kapsamında duraklarından biri de ilçe merkezinde yürütülen yağmursuyu hattı çalışmaları oldu. Şüheda Caddesi'nde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Ergün'e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk eşlik etti.

25 milyon TL yatırım ile 25 kilometrelik yağmursuyu hattı

İlçe merkezinde yağışlı havalarda yaşanan taşkın manzaralarına son verecek olan yatırımda menfez imalatlarının yarısı geride bırakıldı. Atatürk, Menderes, Garaj, Gürsel ve Şüheda caddelerindeki imalatlar noktalandı. 25 milyon TL yatırım ile 25 kilometrelik hat döşeme çalışması yapılan ilçede genel imalatların ise yüzde 22'si tamamlandı.

Yılların sorununa son veriliyor

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan yağmursuyu sıkıntısına son verilmesi için yapılan yatırımın önemine değinerek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, ilçemizde uzun yıllardır yaşanan yağmursuyu sıkıntısını çözmek için kolları sıvadı. İlçe merkezine 25 kilometre uzunluğunda döşenen hatta çalışma tamamlandığında Salihlimiz'de çok önemli bir sorun daha çözüme kavuşmuş olacak. Biz de Salihli Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Yapılan yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Söz verdik, sözümüzü yerine getiriyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde olduğu gibi Salihli'de de önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, "İlçe merkezinde yağışlı havalarda meydana gelen taşkın manzaralarına son vermek için önemli bir projeyi hayata geçirdik. Hemşerilerimizin yaşadığı taşkın derdine ket vurmak için 25 milyon TL yatırımla 25 kilometrelik yağmursuyu hattı döşeme işimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkezinde hem can ham de mal güvenliği tam anlamıyla sağlanmış olacak. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra hemşerilerimizi maruz kaldıkları yağmursuyu derdinden kurtarmak için söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getiriyoruz. Yılların kanayan yarasına son verecek olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Çalışmaların Salihlili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli Merkezin Kaderi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
    10:09 Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

    Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması, 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler arasında ulusal bayrak çekme töreni, askeri müzik gösterisi ve temalı ışık gösterileri yer alıyor. Ayrıca bazı donanma kışlaları ve gemileri halkın ziyaretine açık olacak. Kutlamalar kapsamında ayrıca donanma ile ilgili sanatsal eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek ve bir eğitim kampanyası yürütülecek.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:06 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 7'inci kez belediye başkanı seçilmesinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Akgün ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Akgün, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak Cumhuriyet değerlerine olan inancını ifade etti.

  • İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:03 İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentin 30 ilçesinde 30 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlayacak. İlçelerde "Gezici Çocuk Şenliği" ile çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak, 23 Nisan Salı günü ise Kültürpark büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayram günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İzmir Doğal Yaşam Parkı ise 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihlerinde ücretsiz ağırlayacak.

  • Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli
    10:00 Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli

    Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, "İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın" dedi.

  • Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada
    10:00 Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

    Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.

  • Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı
    10:00 Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı

    Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapatmıştır.


Advertisement