Salihli'nin Çökelek Mahallesi Kurban Bayramı'na Hüzünlü Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Salihli'nin Çökelek Mahallesi Kurban Bayramı'na Hüzünlü Hazırlanıyor

Salihli\'nin Çökelek Mahallesi Kurban Bayramı\'na Hüzünlü Hazırlanıyor

Gölmarmara ilçesinde, 6 Temmuz 2015 tarihinde tarım işçilerini taşıyan kamyonetin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 15 kişinin yaşadığı Salihli’nin Çökelek Mahallesi, Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’na da hüzünlü hazırlanıyor.

23.09.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölmarmara ilçesinde, 6 Temmuz 2015 tarihinde tarım işçilerini taşıyan kamyonetin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 15 kişinin yaşadığı Salihli'nin Çökelek Mahallesi, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'na da hüzünlü hazırlanıyor.

Çökelek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kılınç, mahallede Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da büyük bir sessizlik ve hüznün hakim olduğunu belirtti. Kılınç, "Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ancak bu dava sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

Kılınç, "Kısa bir süre önce Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi'nin katkılarıyla, hayatını kaybeden 15 işçimizin mezarlıkları yapıldı. Her iki belediyemize de bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kazanın ardından gelen ilk bayram yani Ramazan Bayramı, mahallemiz için yas havasında geçti. Şimdi yine bir bayramı yaşamak üzereyiz. Halkımız biraz toparlanmış durumda ama acımız halen çok taze. Çünkü 15 farklı evde her biri yürek yakan dramlar var. Yaşanılan anılar, sevinçlerimiz gözlerimizin önünden gitmiyor. Dolayısıyla mahallemizde yine bir bayram havası ne yazık ki yok. Elimizden gelen dua etmek. Dava süreci de devam ediyor. Sonuna kadar takipçisi olacağız. Ancak 15 canımız gittikten sonra ailelere milyonlar ödense ne olur. Bu insanlar benim mahallemin lokomotifiydi. Her biri birbirinden çalışkandı. Bu insanlar, ihtiyacı olan insanlar değildi. Sadece çalışmayı seven insanlardı. Mesela bu kazada hayatını kaybeden Zeynep Uysal. Geride 4 çocuğu kaldı. İhtiyacı mı vardı? Hayır. Çok çalışkan bir insandı. Hayatını kaybeden bütün insanlarımız çalışkandı. Tek dertleri evlerine katkıda bulunmaktı. Mahalleli olarak yaptığımız tek şey onlar için dua etmek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salihli'nin Çökelek Mahallesi Kurban Bayramı'na Hüzünlü Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement