Salihli'nin İçme Suyu Depoları Daha Sağlıklı Hale Geliyor - Son Dakika
Güncel

Salihli'nin İçme Suyu Depoları Daha Sağlıklı Hale Geliyor

Salihli\'nin İçme Suyu Depoları Daha Sağlıklı Hale Geliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinde 15 içme suyu deposunda bakım onarım ve revizyon çalışmalarına başladı.

26.10.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için başladığı depo bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli'deki depo yenilemeleri de başladı. İlçede, 2017 yılı yatırım programı kapsamına alınan 15 içme suyu deposunun 13'ündeki fayans, vana ve iç tesisatların yenilemeleri tamamlandı. Dış cephelerin de bakım ve boyama işlemlerinin yapılmasından sonra, çevre düzenlemesi gerçekleştirilerek depo etrafına tel örgü çekilecek. İçme suyu depolarında yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinin de yüzünü güldürdü.

"YAPILAN İŞLER CENGİZ BAŞKAN'IN ESERİ OLARAK HER ZAMAN HATIRLANACAK"

Kale Mahalle Muhtarı Yıldıray Bozdağ, "Güzel bir çalışma oldu. Eskiden deponun içi felaketti. Deponun içinde fayans yoktu, şimdi döşendi. Vanalar, depo tesisatı yenilendi. Yapılan işler Cengiz Başkan'ın eseri olarak her zaman hatırlanacak. Vatandaşa hizmet yapıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz"

"ESKİDEN SUYUMUZ KÜF KOKUYORDU"

Kordon Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz, "Çalışmalar çok güzel oldu. Depomuz bakımsızdı. Eskiden suyumuz küf kokuyordu. Şimdi koku yok. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetler için teşekkür ediyoruz"

"ESKİDEN DEPOMUZ BERBATTI"

Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, "Eskiden depomuz berbattı. Şimdi çok iyi oluyor. Çalışmalardan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ediyoruz"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'nin İçme Suyu Depoları Daha Sağlıklı Hale Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement