Salihli Şüheda Caddesi Işıl Işıl - Son Dakika
Güncel

Salihli Şüheda Caddesi Işıl Işıl

Salihli Şüheda Caddesi Işıl Işıl

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde sürdürülen "Prestij Cadde" projesi kapsamında Salihli ilçe merkezindeki Şüheda Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların büyük bölümü tamamlandı.

01.06.2018 16:33  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağmursuyu ve doğalgaz alt yapısının tamamlanmasının ardından, üst yapı çalışmalarının başladığı caddenin kaldırım ve yolları yenilenerek rengârenk aydınlatma sistemiyle baştan sona ışıklandırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli ilçesindeki Şüheda Caddesi'nde başlattığı prestij cadde düzenlemesi son aşamaya geldi. Çalışmaları Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda yerinde inceledi. Şüheda Caddesi'ndeki prestij çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Zeki Kayda, "Prestij caddelerimiz bitme noktasına geldi. Şüheda Caddemizdeki çalışmaların yüzde 60'ı tamamlandı. Bu cadde üzerinde bulunan 220 Sokak'ta da çalışmalarımız bitti. Yenilenen kaldırımları, yolları, cep otoparkları, ışıklandırmasıyla, ağaçlandırması ve peyzaj çalışmalarıyla güzel şehrimizin cadde ve sokakları pırıl pırıl olacak. Vatandaşlarımız güle güle kullansın. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Salihli'mize verdiği tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel"

İl genelinde hayata geçirdikleri prestij cadde düzenlemeleriyle yaşayan şehirler oluşturduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Salihli ilçemizde de bu çalışmalarımız süratle devam ediyor. Şüheda Caddesi'ndeki prestij düzenlememizde sona geldik. İlçemize gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzellikte olan yeni bir cadde daha kazandıracak olmanın heyecanı içindeyiz. Şimdiden Salihlili hemşehrilerime hayırlı olsun, güle güle kullansınlar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli Şüheda Caddesi Işıl Işıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement