Salman'dan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Salman'dan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

Salman\'dan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, kongreleri yapılan ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.

27.12.2017 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, kongreleri yapılan ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Gürsu, Kestel ve Yıldırım ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Evvela Gürsu teşkilatı ile buluşan Başkan Salman ve yürütme, yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Mustafa Yıldırım ve yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Salman daha sonra Kestel'de görevi Necmettin Ekinci'den devralan Mustafa Bayrak ve Yıldırım'da hizmet bayrağını Hüdayi Yazıcı'dan devralan Oktay Yılmaz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletip, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde teşkilat mensupları ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Salman, büyük çoğunluğu tamamlanan ilçe kongrelerine işaret etti. Salman, AK Parti teşkilatlarına yakışır şekilde birlik ve berberlik içinde gerçekleştirdiklerini belirterek, AK Parti teşkilatlarındaki ülkeye ve millete hizmet aşkının en güzel örneklerinden birini daha sergilediklerini vurguladı.

Salman, partilerini tarihi seçimlere sahne olacak 2019 yılına hazırlayacak kadroların şekillenmeye başladığını belirterek, "Kongreleri tamamlanan arkadaşlarımız hemen sahaya inip işlerine başlıyor. Bu heyecan, bu şevk önemli. 2019 Türkiye'nin geleceğini inşa ettiğimiz yolda kapıları aralayacak seçimlere sahne olacak. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte her zaman olduğu gibi çok çalışarak, daha güçlü bir Türkiye için üzerimize düşeni yapacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Salman'dan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement