Şalo Hala: "Türkiye'yi Savaşa Sokmayın" - Son Dakika
Güncel

Şalo Hala: "Türkiye'yi Savaşa Sokmayın"

Şalo Hala: "Türkiye\'yi Savaşa Sokmayın"

CHP eski Genel Başkanı Bülent Ecevit'e Karaoğlan lakabını takan Şahzade Şahin, siyasi parti liderlerine çağrıda bulundu."Türkiye'yi savaşa sokmayın" diyen Şahin, "Halkı ekmeğe muhtaç edersiniz" dedi.CHP eski Genel Başkanı Bülent Ecevit'e...

17.10.2013 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski Genel Başkanı Bülent Ecevit'e Karaoğlan lakabını takan Şahzade Şahin, siyasi parti liderlerine çağrıda bulundu. " Türkiye'yi savaşa sokmayın" diyen Şahin, "Halkı ekmeğe muhtaç edersiniz" dedi.

CHP eski Genel Başkanı Bülent Ecevit'e verdiği "Karaoğlan" lakabıyla tanınan 85 yaşındaki Şahzade Şahin, kendisini ziyaret eden siyasetçiler aracılığıyla liderlere mesaj yolladı. Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan Şahin, CHP'li Susuz Belediye Başkanı Ali Yeğin ile Gazeteci - CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Küpeli aracılığıyla "Türkiye'yi savaşa sokmasınlar. Halkı ekmeğe muhtaç ederler" uyarısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslendiğini söyleyen Şahzade Şahin, "Eskiden kuyruk vardı, ama bizim de paramız vardı, malımız vardı. Şimdi her şey var da ne olmuş kimse alamıyor" diye yakındı.

"Şalo Hala" olarak da tanınan Şahin, "Yiğitoğlan" adını verdiği Kılıçdaroğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da seslendi. Şahin, "Başbakan ve Yiğitoğlan Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi savaşa sokmasınlar. Savaşlar yüzünden Türkiye 100 yıldır yoksulluk çekiyor. Daha yeni kendimizi düze çıkarmışken Türkiye savaşa girerse nana (ekmeğe) muhtaç oluruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Şalo Hala: 'Türkiye'yi Savaşa Sokmayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement