Salon'da Sonbahar Bir Başkadır - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon'da Sonbahar Bir Başkadır

Benedict Cumberbatch ve Johnny Lee Miller, Danny Boyle yönetmenliğinde, değişen rollerde doktor Victor Frankestein ve yaratığını canlandırıyor.

10.10.2016 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salon Kasım ayında da hız kesmeden programına devam ediyor. Hepsi birbirinden yetenekli İsveçli müzisyenler; Kleerup & Nicolai Dunger & Californiaman & BF/C, Danimarkalı müzisyen Jannis Noya Makrigiannis'in akustik folk, indie pop projesi Choir Of Young Believers, Veteran bas gitarist Stu Hamm ve ünlü gitarist Greg Howe, yeni albümleri Total Depravity'yi Ağustos ayında dinleyicilerle buluşturan indie rock guruları The Veils, yine indie rock gruplarından bir başka en iyiler listesine giren topluluk, California çıkışlı Local Natives Salon'un enerjisini yüksek tutmaya devam ediyor. Kasım ayında ayrıca "kendi kendini sample'layan, otodidakt bir caz müzisyeni" sözleriyle kendini tanımlayan Avusturyalı elektronik müzik prodüktörü Dorian Concept, Türkiye'de alternatif müzik sahnesinin en önemli grupları arasında sayılan Gevende ve özlediğiniz yumuşacık vokalleri ve sıcakkanlılığıyla Danimarkalı elektronik pop müzisyeni Oh Land Salon sahnesinin Kasım ayında konuğu oluyor.

Salon'un her sezon daima yüksek ilgi gören, tiyatro oyunlarının gösterimine ayırdığı Oyun Salonu kapsamında sergilenecek olan Anton Çehov'un unutulmaz eseri "Üç Kız Kardeş", Tiyatro D22 oyuncuları tarafından sahnelenecek "Kuş Öpücüğü" ve National Theatre Live işbirliği ile Salon'da kurulacak beyazperdede gösterilecek yüksek çözünürlüklü kaydı ile Frankenstein da Salon'da tiyatroseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon'da Sonbahar Bir Başkadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement