Salon'dan Disko Melodileri Yükseliyor: - Son Dakika
Güncel

Salon'dan Disko Melodileri Yükseliyor:

Neneh Cherry ve RocketNumberNine, %100 Müzik katkılarıyla 30 Ekim gecesi rap ve reggae arasında gidip gelen eğlenceli disko melodilerini Salon'a getiriyor.

28.10.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonrasında ise Radyo programlarının, açılış partilerinin, büyük festivallerin vazgeçilmez DJ'i Metehan Çorumluoğlu, nam-ı diğer Style-ist, after-party'yle gecenin enerjisini geç saatlere kadar taşıyacak.

Stockholm'de doğan İsveçli DJ ve prodüktör Neneh Cherry, müzik kariyerine 14 yaşında Londra'ya taşındıktan sonra punk grubu The Slits ile başladı. Michael Stipe, Gang Starr, Tricky, Geoff Barrow, Peter Gabriel gibi her biri müzik piyasasına ayrı damga vurmuş muhteşem isimlerle işbirliği yapan Cherry, beş yılda üç albüm yayımladı. 1994'te piyasaya sürdüğü, günümüzde ise karaoke partilerinin vazgeçilmezi ve yüzyılın hit'ine dönüşmüş şarkısı 7 Seconds şarkısı ise hafızalara kazınarak adını unutulmazlar listesine yazdırdı. Buffalo Stance ve Woman gibi şarkılarıyla da dünya genelinde büyük beğeni toplayan Neneh Cherry, son olarak uzun bir aradan sonra 2014'te yayımladığı Blank Project albümüyle hayranlarıyla buluştu. Prodüktörlüğünü Four Tet'in üstlendiği albümde, Out of the Black şarkısında mikrofonu, İsveçli meslektaşı Robyn ile paylaştı.

Aynı zamanda efsanevi caz trompetçisi Don Cherry'nin üvey kızı olan Neneh Cherry, babasının müziklerinden etkilendiğini kabul ederek kendi müziğini de adeta bir puzzle gibi onun müziğinin bir parçası olarak gördüğünü söylüyor. Neneh Cherry'ye Salon'daki performansında ise, daha önce farklı sahnelerde de birlikte çaldığı, şarkıların elektronik altyapısını emanet ettiği Londralı kardeşler Ben ve Tom Page'den oluşan RocketNumberNine ikilisi eşlik edecek.

Neneh Cherry ve RocketNumberNine ile ardından sahnede olacak Style-ist, 30 Ekim Cuma gecesi 22.00'da dinleyicileri %100 Müzik katkılarıyla gerçekleştirilecek harika bir gece için Salon'a dansa çağırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salon'dan Disko Melodileri Yükseliyor: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement