Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun'da Sürüyor - Son Dakika
Spor

Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun'da Sürüyor

Samsun'da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın ikinci gününde altın madalya yarışmaları yapıldı.

22.01.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın ikinci gününde altın madalya yarışmaları yapıldı.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonada klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde erkek ve kadın sporcular birincilik için yarıştı.

Yarışmalar sonucunda klasik yay erkeklerde Samsun Okçuluk Gençlik Spor Kulübünden Orkun Ege Tokuşoğlu birinci oldu. Kadınlarda ise Akdeniz Okçuluk Eğitiminden Çiğdem Egemen birinciliği elde etti.

Klasik yay genç erkeklerde İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübünden Mete Gazoz birinci olurken, kızlarda ise Demka Okçuluk'tan Selvi Yağmur Sevindik ilk sırayı aldı.

Makaralı yay erkekler kategorisinde ise Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübünden Arman Javanshir birinci oldu. Kadınlarda ise Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübünden Fatma Altun kürsünün ilk basamağına çıktı.

Makaralı yay genç erkekler kategorisinde Demka Okçuluk'tan Samet Can Yakalı birinciliği elde ederken, kızlarda Gelibolu Yarımada Spor Kulübünden Nevin Akdağ birinci oldu.

Yarışmaların ardından madalya töreni yapıldı. Sporculara madalyalarını Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt verdi.

Şampiyonaya yarın farklı kategorilerde eleme müsabakalarıyla devam edilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun'da Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement