Saltukova Gazi İlköğretim Okulu'dan Sağlık Ocağına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saltukova Gazi İlköğretim Okulu'dan Sağlık Ocağına Ziyaret

Saltukova Gazi İlköğretim Okulu\'dan Sağlık Ocağına Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesinde bulunan Saltukova Gazi İlköğretim Okulu, Tıp Bayramı haftası nedeniyle beldede bulunan sağlık ocağını ziyaret etti.

14.03.2012 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesinde bulunan Saltukova Gazi İlköğretim Okulu, Tıp Bayramı haftası nedeniyle beldede bulunan sağlık ocağını ziyaret etti.

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesinde bulunan Saltukova Gazi İlköğretim Okulu, Tıp Bayramı haftası nedeniyle beldede bulunan sağlık ocağını ziyaret etti. Matematik Kulübü öğrencilerinin de bulunduğu ziyarete öğretmenlerde katıldı. Saltukova Aile Sağlık Merkezini ziyaret eden öğrenciler burada sorumlu hekim Levent Demirel'i ziyaret ederek sağlık personelinin Tıp Bayramı'nı kutladılar. 4/A sınıfı öğrencisi Cansu Koraman yaptığı konuşmasında şunları söyledi. Koraman," Bizim en değerli varlığımız sağlığımızdır. Biz hasta olduğumuzda tıp görevlileri bize yardım ederler. Bugün onların bayramı, bayramlarını en içtenlikle kutluyoruz." dedi. Sağlık Ocağı sorumlu hekimi Dr. Levent Demirel ise öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek doktorluk mesleğine aşık olanların öğrenciler arasından çıkacağını umut etti. Demirel,"Ben 28 senelik meslek hayatımda ilk defa öğrencilerden ve öğretmenlerden böyle bir şey görüyorum. Binlerce hastaya baktım. Böyle bir etkinliğe ilk defa şahit oluyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. İleriki yıllarda bizim mesleğe sizin aranızdan aşık olan vardır. Bizim gibi doktor olup, insanlarımıza hizmet ederler." dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saltukova Gazi İlköğretim Okulu'dan Sağlık Ocağına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement