Samandağ'a 8 Dönümlük Park Kazandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Samandağ'a 8 Dönümlük Park Kazandırılıyor

Samandağ\'a 8 Dönümlük Park Kazandırılıyor

Samandağ Belediyesi her mahalleye en az 1 vizyonel park projesi ile çıktığı yolda hemen hemen her mahallede park yapım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

03.10.2018 11:23  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandağ'a yeni parklar kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri birçok mahallede de mevcut parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in "daha yeşil bir Samandağ" hedefi doğrultusunda park ve yeşil alan çalışmaları gerçekleştiriliyor. Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kurtderesi Mahallesinde 8 dönümlük park kazandırılıyor. Parkta engelsiz oyun alanı, çocuk oyun alanı, açık hava fitness spor aletleri, yürüyüş ve koşu parkuru, mini basketbol sahası olacak.

Yıl sonunda bitmesi planlanan park, yeşil dokusu, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu yolları ile bölgenin yeni yaşam alanı olacak.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; " Samimiyetle, gayretle Samandağımıza önemli hizmetleri yapmak için çalışıyoruz. Büyük bir özveri ile şehrimize hak ettiği hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Şehrimizin değişim ve gelişimine bağlı olarak halkımızın daha yaşanabilir bir kentte hayatlarını idame ettirmeleri en büyük mutluluğumuzdur. Onların destekleri ve takdirleri bizi daha da motive ediyor. Bu anlamda bize destek ve her zaman yanımızda olan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel tarafından yapılan açıklamada:" Daha yeşil bir Samandağ ve çocuklarımızın geleceği içinBelediye Başkanımız sayın Mithat Nehir'in talimatları doğrultusunda Samandağ'ın bütün mahallelerine yeşil alan, park ve oyun alanları kazandırıyoruz. Kurtderesi Mahallesinde belediyemize ait 8 dönümlük alanda Park çalışması gerçekleştiriyoruz. Parkımızda çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, engelli bireylerimize yönelik çok güzel aktiviteler olacak. Mini bir basketbol sahası, engelli vatandaşlarımız engelsiz oyun alanı, yürüyüş parkuru vb… gibi halkımızın nefes alacağı, hoşça vakit geçirecekleri bir mekanı halkımıza kazandırıyoruz. " ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ'a 8 Dönümlük Park Kazandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement