Samandağ'da Yol Yapım Çalışmaları Sürdürülüyor - Son Dakika
Güncel

Samandağ'da Yol Yapım Çalışmaları Sürdürülüyor

Samandağ\'da Yol Yapım Çalışmaları Sürdürülüyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

20.05.2019 16:31  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, vatandaşların daha güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Samandağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamamaları için tahrip olan yollarda onarım çalışmalarının gerçekleştirildiği belirtilerek; " Vatandaşlarımızın daha rahat ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için Fen İşleri ekiplerimizce çalışmalar devam ediyor. Tahrip olan yollarda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için ilçemizin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Fen işleri ekiplerimizce Koyunoğlu Mahallesi'nde büz döşeme çalışması yapılıyor. Çiğdede Mahallesi Anılar Sokak'ta yol temizlik ve tesviye çalışması yapılıyor. Deniz – Çevlik arasındaki yolda kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, Yaylıca Mahallesi ve Gözene Mahallesi'nde yol açma çalışmaları gerçekleştirildi. Avcılar Mahallesi'nde ve Mızraklı Mahallesi'nde yol çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ'da Yol Yapım Çalışmaları Sürdürülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement