Samandıra'da tecrübeli isimler takım toplantısında konuştu: Bunu tek başına hoca yapamaz - Son Dakika
Spor

Samandıra'da tecrübeli isimler takım toplantısında konuştu: Bunu tek başına hoca yapamaz

Göztepe yenilgisi ile birlikte şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de tüm gözler Trabzonspor maçına çevrildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcuları Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Ozan Tufan Samandıra'da yapılan takım toplantısında arkadaşlarına olumsuz tabloyu, Erol Bulut'un tek başına düzeltemeyeceğinin mesajını verdi.

26.02.2021 10:00  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de tek hedef Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak. Samandıra'da futbolcular başarının hep birlikte çalışarak ve inanarak geleceğini ifade ederken, herkesin gidişatı olumlu duruma getirmek için mücadele etmesi gerektiği hakkında fikir birliğine vardılar.

"FATURAYI BİR KİŞİYE BIRAKARAK BAŞARI GELMEZ"

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun takımla yaptığı toplantıların ardından futbolcular kendi içlerinde bir araya geldi. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçeli futbolcular iç hesaplaşma yaptı. "Faturayı bir kişiye bırakarak başarı gelmez. Tabloyu olumluya çevirmek için çok önemli bir fırsat var. Bunu tek başına hoca yapamaz" görüşleri öne çıktı.

TAM KADRO TOPLANTI

Sakatından hastasına kadar tam kadro olarak bir toplantı yapıldı. Son 3 lig maçında alınan 2 yenilginin sorumluluğunun ne hocaya ne de başkasına atılamayacağı konusunda fikir birliğine varıldı.

Samandıra'da tecrübeli isimler takım toplantısında konuştu: Bunu tek başına hoca yapamaz

OZAN, GÖKHAN VE CANER KONUŞTU

Takımın Ozan, Gökhan ve Caner gibi tecrübeli isimleri, böyle süreçlerde suçu başkasına atmanın en kolay yol olduğunu belirtirken "Ancak başarı böyle gelmez. Başarı ortada olumsuz bir tablo varsa da faturayı birlikte üstlenmekle gelir. Şimdi herkes hocamızı eleştiriyor. Bu tabloyu hoca tek başına değiştiremez. Bizim daha çok çalışmamız gerekiyor" dediler.

"ÇOK ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK"

Futbolcular, Aralık sonu başlayan galibiyet serisiyle yakalanan olumlu havanın 3 maçta dağıldığına dikkat çekerken "Bu süreçte çok şanssızlıklar da yaşadık. Ancak önümüzde önemli bir fırsat var. Trabzonspor deplasmanında kazanarak yeniden ligin sonuna kadar sürecek bir olumlu tablo ortaya koyabiliriz. Ancak önce herkesin buna inanması gerekiyor" şeklinde konuştular.

Samandıra\'da tecrübeli isimler takım toplantısında konuştu: Bunu tek başına hoca yapamaz

Son Dakika Spor Samandıra'da tecrübeli isimler takım toplantısında konuştu: Bunu tek başına hoca yapamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • adsız: yahu fenerde başkan yoki demek. başkan olsa bu rezalet olmaz feneri emre ye bırakmışlar. erol bu hafta gidicidir. başkan emrenin emriyle gidecek. vah fenerim vah ne hale düştün nerde bu fenerin başkanı yöneticileri yani para babaları hiç birinin sesi çıkmıyor. 10 9 Yanıtla
  • OSMAN: Ya bırakın tolanıp sohbet etmişler yabancı oyuncuların çok umrunda sanki yerlilerinde 1 saat sonra aklından çıkmıştır karbonat erolla olucak iş değil.. 10 6 Yanıtla
  • 3t: gokhanla caner her ise atliyor abileri volkan emre gibi Turk futbolu ilerlemez bunlar uzaklasmadikca 3 6 Yanıtla
  • babayaro: Kötü günler geride kaldı daha kötü günler sizi bekliyor xD 0 1 Yanıtla
  • Xx: Bu nasıl konuşma. Böyle gazlama olmaz. Ben bile ofiste toplantı yaparken daha gazlayıcı bırseyler soyluyorum. takım bu laflarla gaz alacaksa yandık 0 0 Yanıtla

Advertisement