Son dakika haberleri! Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberleri! Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular

Gelen son dakika haberine göre Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular Edirne'de çiftlikte meydana gelen samanlık yangınında vatandaşlar hayvanlarını kurtarmak için seferber oldu.

04.01.2022 17:33  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular

EDİRNE - Edirne'de çiftlikte meydana gelen samanlık yangınında vatandaşlar hayvanlarını kurtarmak için seferber oldu.

Edirne'nin Hacı Sarraf Mahallesi'nde Şefik Püsküllü'ye ait çiftlik evindeki samanlıkta yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar önce ev sahibine daha sonra İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, vatandaşlar ise ahırda kalan büyükbaş hayvanlarını traktör yardımıyla ve komşularının el birliğiyle kurtardı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yangın sırasında ikinci katta oturduğunu ve hiç fark etmediğini ifade eden çiftlik evi sakinlerinden Tuğçe Püsküllü, "Yangını ilk olarak lise öğrencileri fark etti. Sonra bizi de aradılar ve bizde aşağıya indik. Hayvanlarımız kurtarıldığı için buna çok şükür diyoruz" ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

Son dakika haberleri! Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberleri! Samanlıkta çıkan yangında hayvanlarını kurtarmak için seferber oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:03 Bursa'da Kaçak Definecilik Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba, oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti. Definecilerin kimlikleri belirlenirken, cenazeler JAK ve AFAD ekiplerince mağaradan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı
    11:03 Kırklareli'de firari hükümlü yakalandı

    Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde 44 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

  • Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
    11:00 Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

    Beypazarı ilçesinde meydana gelen olayda, apartman otoparkında bulunan bir otomobilde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekileri ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan araç ise kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.

  • Giresun'da Polis Aracı Kaza Yaptı: 2 Polis Yaralandı
    10:59 Giresun'da Polis Aracı Kaza Yaptı: 2 Polis Yaralandı

    Giresun'un Espiye ilçesinde polis kontrolünden kaçan şüpheli aracı takip eden polis aracı kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Yaralı polis memurları hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bursa'da Kaçan Şüpheli Şahıs Güven Timleri Tarafından Yakalandı
    10:59 Bursa'da Kaçan Şüpheli Şahıs Güven Timleri Tarafından Yakalandı

    Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, şüpheli bir şahsı durdurmak istedikleri sırada kaçması üzerine kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 1 kilometrelik kovalamacanın ardından şüpheli şahıs, Güven Timleri'nin amansız takibi sonucu yakalandı. Şüphelinin 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu için kaçtığı öğrenildi.

  • Antalya'da kaza: Otomobil yağmursuyu tahliye kanalına devrildi
    10:59 Antalya'da kaza: Otomobil yağmursuyu tahliye kanalına devrildi

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki araca çarpan otomobil, yağmursuyu tahliye kanalına devrildi. Kazada yaralanan olmazken, trafik uzun süre tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

  • Bayburt'ta kaybolan büyükbaş hayvanlar drone ile bulundu
    10:59 Bayburt'ta kaybolan büyükbaş hayvanlar drone ile bulundu

    Bayburt'un Kop köyünde besicilik yapan Halil İbrahim Albal'ın kaybolan 4 büyükbaş hayvanı, jandarmanın drone takibiyle bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarının 3'üncü gününde Kop Dağı eteklerinde bulunan hayvanlar, sahibine teslim edildi.

  • Gaziantep'te İslahiye'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
    10:58 Gaziantep'te İslahiye'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, tarihi eser kaçakçılığı ile mücadele kapsamında İslahiye ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 3 şahsı suçüstü yakaladı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Magandalar balkonda asılı bulunan sepeti nişangah olarak kullanmış
    10:54 Magandalar balkonda asılı bulunan sepeti nişangah olarak kullanmış

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini fark edince şoke oldu. Olayın ardından polise haber veren vatandaş, insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.


Advertisement