Samet sinemaya gitmek için evden çıktı, bıçaklanarak öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Samet sinemaya gitmek için evden çıktı, bıçaklanarak öldürüldü

Samet sinemaya gitmek için evden çıktı, bıçaklanarak öldürüldü

GAZİANTEP'in Şahinbey ilçesinde, evden sinemaya gitmek için çıkan Samet Çalışkan (17), tartıştığı kimliği belirsiz kişilerce bıçaklanarak, öldürüldü.

10.02.2020 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP'in Şahinbey ilçesinde, evden sinemaya gitmek için çıkan Samet Çalışkan (17), tartıştığı kimliği belirsiz kişilerce bıçaklanarak, öldürüldü.

Olay, dün akşam Düztepe Mahallesi'ndeki Çamlık Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Samet Çalışkan'ı eniştesi, sinemaya gireceği alışveriş merkezine bıraktı. Ancak genç, alışveriş merkezine yarım saat mesafede bulunan parka gitti. Çalışkan ile kimlikleri belirsiz kişiler arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Samet Çalışkan karnından bıçaklandı.İhbar üzerine gelen ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Çalışkan, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.Oto kaportacıda çalıştığı öğrenilen Samet Çalışkan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Samet Çalışkan'ı olay günü eniştesinin alışveriş merkezine bıraktığını anlatan akrabası Mustafa Şen, 'Samet'i eniştesi akşam 19.30 sıralarında, evden alıp sinemaya gitmesi için alışveriş merkezinin önüne bırakmış. Bir saat sonra ise acı haber geldi' dedi.

Polis, kaçan kimlikleri belirsiz şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samet sinemaya gitmek için evden çıktı, bıçaklanarak öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.

  • Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
    16:57 Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

    Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Hasan A. ve Halil İbrahim D. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlandı
    16:57 Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlandı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Turizm Haftası ilçe protokolünün de katılımıyla kutlandı. Etkinlikte, turizmin önemi vurgulandı ve turizm etkinliklerinin çeşitlendirilmesi gerektiği belirtildi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    16:56 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atanan görevlilerin isimleri ve fotoğrafları internet sitesinde yayınlandı.

  • Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti
    16:55 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, göreve başlamasının ardından Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak'ı ziyaret etti. Başkan Güler, Albayrak'a başarı dileklerini ileterek Perşembe'de değişim ve dönüşümün başladığını belirtti.

  • Diyarbakır'da Kaçak Balık Avı Denetimi Yapıldı
    16:54 Diyarbakır'da Kaçak Balık Avı Denetimi Yapıldı

    Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Silvan ilçesinde bulunan Malabadi Baraj Gölü'nde kaçak balık avı denetimi gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, yaklaşık 5 bin 500 metre kaçak ve hayalet ağ ele geçirildi ve canlı bulunan balıklar suya bırakıldı. Baraj gölünde toplanan ağlar ise ekipler tarafından yakılarak imha edildi.

  • Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı
    16:53 Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Z, ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Mahsen Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları
    16:52 Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinliğine ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Konuşmalardan sonra sergi açılışı yapıldı ve çeşitli gösterilerle etkinlik sona erdi.


Advertisement