Sami Hoştan'ın Gözaltına Alındığı Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Sami Hoştan'ın Gözaltına Alındığı Operasyon Polis Kamerasında

Sami Hoştan\'ın Gözaltına Alındığı Operasyon Polis Kamerasında

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve aralarında Sami Hoştan'ın da bulunduğu 43 kişinin gözaltına alındığı operasyon polis kamerası tarafından görüntülendi.

07.09.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve aralarında Sami Hoştan'ın da bulunduğu 43 kişinin gözaltına alındığı operasyon polis kamerası tarafından görüntülendi. Emniyetten yapılan yazılı açıklamada şüphelilerin aralarında rüşvet ve yağmanın da olduğu 33 farklı eylemi gerçekleştirdiği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada "2010 yılından itibaren yapılan çalışmalarda ' Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak yönetmek, suç işlemek amacı ile örgüte üye olmak, yağma tehdit, konut dokunulmazlığını ihlal, kumar oynamaya yer temin etmek, hileli kumar oynatarak nitelikli dolandırıcılık yapmak ve rüşvet gibi' bir çok eylemleri gerçekleştiren şüpheli şahısların varlığı yapılan fiziki ve teknik takip çalışmalarında tespit edildi. Silahlı suç örgütüne yönelik, İstanbul Tokat Rize ve Ardahan illerinde, 04.09.2012 günü gerçekleştirilen, eş zamanlı operasyonlarda, toplam 43 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

33 AYRI EYLEM GERÇEKLEŞTİRMİŞLER

Yapılan açıklamada şebekenin 33 ayrı eylem gerçekleştirdiği belirtilirken, eylemler arasında, rüşvet ve yağma gibi suçların bulunduğu belirtildi. Operasyonlarda yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 191 fişek, 1 rulet masası çemberi, çok sayıda çek ve senet, 1 rüşvetle temin edilen cep telefonu ele geçirildiği ifade edildi

OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ POLİS KAMERASINDA

Yapılan operasyonun polis kamerasına yansıyan görüntüleri de basın mensupları ile paylaşıldı. Görüntülerde polisin adreslere girdiği görülürken, yapılan arama ve bulunan, tabanca, rulet, kumar pulları görülüyor. bir tüfeğin bulunma anları da polis kameralarına yansırken, ele geçirilen çek ve senetler de görülüyor.

HİLELİ KUMAR ALETLERİ İLE İŞ ADAMLARI BORÇLANDIRILDI

Silahlı suç örgütüne yönelik yürütülen çalışmada, şebekenin hileli kumar oynattığı ve bazı iş adamlarını bu yolla borçlandırdığı iddia edildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 1'i baş komiser, 1'i komiser 4'ü polis toplam 6 emniyet mensubu ve 3 zabıtanın, kumar şebekesinden rüşvet aldığı iddia edilirken, gözaltına alınan baş gardiyanın, şebekeden aldığı talimatla, bazı hükümlüleri tehdit ettiği iddia edildi. Gözaltına alınan 43 kişiden 3'ü savcı tarafından serbest bırakılırken 4'ü dün 36'sı bu gün adliyeye sevk edildi. - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sami Hoştan'ın Gözaltına Alındığı Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement