Sami Yusuf'tan Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Sami Yusuf'tan Muhteşem Konser

Sami Yusuf\'tan Muhteşem Konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen organizasyonda Sami Yusuf, hayranları ile Gebze’de buluştu.

19.04.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen organizasyonda Sami Yusuf, hayranları ile Gebze'de buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf'un yer aldığı bir konser düzenledi. Stada gelen binlerce vatandaş Sami Yusuf'un seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Sami Yusuf, bazı parçalarını Türkçe seslendirdi.

Konserde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze İlçe teşkilatı yönetimi ve üyeleri ile ilçe protokolü de hazır bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde dünyaca tanınan Azeri kökenli sanatçı Sami Yusuf, Gebze'de sevenleri ile buluştu. Konser öncesinde hafız Yunus Balcıoğlu'nun Kur'an-ı Kerim Tilaveti okuduğu dev etkinlikte vatandaşlar saatler öncesinde stada gelmeye başladı. Binlerce vatandaşın stadı doldurduğu konserde, Sami Yusuf'un sahneye çıkması ile izleyiciler alkışlarla Yusuf'a eşlik ettiler. Ünlü sanatçı parçalarını piyano, ud gibi farklı enstrümanlar eşliğinde seslendirdi.

Bazı parçalarını Türkçe seslendiren Sami Yusuf'a stada gelen vatandaşlar da eşlik etti. Vatandaşlar cep telefonları ile konseri kaydederken, telefonların ışıkları stadyumda renkli görüntüler oluşturdu. Ünlü sanatçı konserini Sarı Gelin şarkısı ile bitirdi. Geç saatlere kadar süren konser sonunda Sami Yusuf'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş çiçek takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sami Yusuf'tan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement