Şampi... Manisa BBSK - Son Dakika
Güncel

Şampi... Manisa BBSK

Üçüncü Lig 1. Grup Lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği Düzcespor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

15.02.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aldığı galibiyetle puanını 50'ye çıkaran temsilcimiz 38 puana sahip en yakın rakipleri Düzce ve Bayrampaşa ile arasında ki puan farkını 12'ye çıkarttı. Şeref tribünü'nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve yöneticiler, sahada futbolcuların karşılıklı oynamaları ile stadda yaşanan büyük coşku görülmeye değerdi.

TFF 3. Lig 1. Grubun lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Düzcespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 50'ye çıkardıı ve şampiyonluk yolunda dev bir engeli daha aştı. Temsilcimiz bu galibiyetle 38 puana sahip en yakın rakipleri Düzce ve Bayrampaşa ile arasında ki puan farkını 12'ye çıkarttı.

Şampiyon adayını 3 puana taşıyan goller 15. dakikada Mehmet Kuruoğlu, 59.dakikada Alper Akçam ve 67. dakikada bu sezon ilk kez kazanılan penaltı atışını kulanan Umut Kaya'dan geldi. Düzcespor'un şeref sayısını ise 51. dakikada İsmail Türk kaydetti.

Taraftarların ellerinde Türk bayraklarıyla coştuğu mücadele sonunda yaşanan sevinç görülmeye değerdi. Şampiyonluğa çok yaklaşan Temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor'da kutlamalar, tribünde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa BBSK Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların şarkılar eşliğinde oynamasıyla başladı. Büyük coşkuya sahada futbolcular da eşilk etti

Soyunma odasında konuşan Teknik Direktör Levent Devrim oyuncularını tebrik ederken desteğin en büyüğü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampi... Manisa BBSK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement