Şampiyon Filmi - Son Dakika
Sinema

Şampiyon Filmi

Şampiyon Filmi

Şampiyon filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şampiyon filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.10.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan de, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisin kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş birlikte unutulmaz başarılara imza attı. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot diğer bir başarısı da Halis Karataş ve Begüm Atman’ın bir araya gelmesine vesile olması.

Ünlü jokey ve Begüm Atman arasındaki destansı aşkın konu edildiği in yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Senaryosunu Katıksız ile Serkan Yörük’ün kaleme aldığı de ünlü jokey Halis Karataş’a Ekin Koç, Begüm Atman’a ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman’ı ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor.

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Senaryo: Ahmet Katıksız, Serkan Yörük

Oyuncular: Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan

Filmin Türü: Romantik

Orijinal Adı: Şampiyon

Yapımcı Firma: Ay Yapım

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Vizyon Tarihi: 07.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Şampiyon Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı
    17:10 Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı

    Dijital akış platformu sağlayıcısı Netflix, Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini duyurdu. Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi, 9 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. Leyla Taylan'ın aşk acısını atlatmaya çalışırken iş hayatında yükselişini anlatan dizi, büyük bir boşanma davasında avukatlık yapacak olan Leyla'nın hikayesini konu alıyor.

  • Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi
    17:10 Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi

    Disney, 2011 yapımı Real Steel filminin konseptini diziye dönüştürmeye karar verdi. Real Steel dizisi için çalışmalar sürüyor ve senarist ekibi yakın zamanda işe alındı. Dizi, yakın bir gelecekte geçen ve robotların insan boksörlerin yerini aldığı bir dünyayı konu alıyor. Filmin büyük bir başarı yakalamasının ardından dizinin de ilgi görmesi bekleniyor.

  • Tianzi Dağı'ndaki bulutların çeşitli görüntüleri
    14:09 Tianzi Dağı'ndaki bulutların çeşitli görüntüleri

    Çin'in orta kesimindeki Hunan eyaletinin Zhangjiajie kentinde bulunan Tianzi Dağı'nın üzerinde süzülen bulutlar büyüleyici manzaralar oluşturdu. Bu etkileyici manzara, Avatar filmindeki nefes kesen sahnelerin esin kaynaklarından biri olmuştu. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Zhangjiajie'den bildiriyor.

  • James Gunn İmzalı Peacemaker'ın İkinci Sezonu Başladı
    13:10 James Gunn İmzalı Peacemaker'ın İkinci Sezonu Başladı

    James Gunn imzalı Peacemaker dizisinin ikinci sezonunun çekimleri başladı. John Cena'nın başrolünde yer aldığı dizi, 2022'de yayınlanan ilk sezonuyla olumlu geri dönüşler almıştı. İkinci sezonun vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

  • Sevilen Avatar serisinin yeni filmi Aang: The Last Airbender, gelecek yıl vizyonda olacak
    09:09 Sevilen Avatar serisinin yeni filmi Aang: The Last Airbender, gelecek yıl vizyonda olacak

    Netflix'te yayınlanan Avatar dizisinin popülerliğini yeniden kazanması üzerine, Paramount tarafından Aang: The Last Airbender adlı yeni bir film yapılacağı duyuruldu. Film tamamen animasyon şeklinde olacak ve Dave Bautista baş kötü karakteri canlandıracak. Yapımın yönetmenliğini Lauren Montgomery üstlenecek ve 10 Ekim 2025'te vizyona girecek.

  • Nur Sürer, yeni filmi 'Mukedderat' için hazırlıklara başladı
    01:11 Nur Sürer, yeni filmi 'Mukedderat' için hazırlıklara başladı

    Eylül sezonunda 'Aile' dizisinin ikinci sezonunu tamamlayan Nur Sürer, eşi Sarp Kuray'ın tedavisiyle ilgilenirken yeni bir sinema filmi çekmeye hazırlanıyor. Erdi Işık'ın yazdığı 'Mukedderat' adlı film, Kastamonu Cide'de çekilecek ve Nur Sürer'in başrolünde yer alacak. Film, kara komedi türünde olacak ve eşi Recep'i kaybeden bir kadının hikayesini anlatacak. 'Camdaki Kız' dizisinin başarılı yönetmeni Nadim Güç, filmin yönetmenliğini üstlenecek ve Nur Sürer ile yeniden çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

  • Notre Dame Katedrali Restorasyon Çalışmaları Bu Yıl Tamamlanacak
    14 Nis Notre Dame Katedrali Restorasyon Çalışmaları Bu Yıl Tamamlanacak

    Fransa'nın başkenti Paris'te 2019'da çıkan yangında hasar gören Notre Dame Katedrali'nin restorasyon çalışmaları bu yıl tamamlanacak. Katedralin kulesi, orgu, vitray pencereleri ve iç kısmı gibi birçok bölümü restore edildi. Restorasyon sürecinde 150 ülkeden 340 bin bağışçıdan 846 milyon avro bağış toplandı. Katedralin 8 Aralık'ta yeniden ziyarete açılması planlanıyor.

  • Minecraft Filminin Çekimleri Tamamlandı!
    13 Nis Minecraft Filminin Çekimleri Tamamlandı!

    Minecraft'ın film uyarlaması için çekimler tamamlandı. Yapımcılığını Legendary Pictures, Mojang ve Vertigo Entertainment'ın üstlendiği film, 4 Nisan 2025'te Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona girecek. Jason Momoa, Jack Black ve diğer ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla merakla beklenen film, oyun dünyasında büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

  • Şahan Gökbakar, İranlı Recep İvedik'e dava açacak
    13 Nis Şahan Gökbakar, İranlı Recep İvedik'e dava açacak

    Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türkiye'de en çok izlenen filmler arasında yer alan Recep İvedik'in İran'da benzerinin çıkmasına tepki göstererek dava açacağını açıkladı. İranlı Recep İvedik hayranı Rajab Mashadi ise Şahan Gökbakar'ın tepkisinden üzüntü duyduğunu belirtti.


Advertisement